ZONNEPANELEN NIEUWEGEIN

Wil jij ook overstappen op voordelige groene stroom? Benut de ruimte op jouw dak door je eigen zonne-energie op te wekken en bespaar direct op je energierekening. Solease plaatst zonnepanelen in heel Nederland, ook op jouw dak in Nieuwegein dus! We komen graag bij jou langs om het zonnestroomsysteem te installeren. Benieuwd hoeveel jij per jaar op je energiekosten kunt besparen? Solease rekent het voor je uit. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen NIeuwegein

Kies jij ook voor zonnepanelen in Nieuwegein?

Voor zonnepanelen in Nieuwegein ben je bij Solease aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Utrecht zijn onze installateurs binnen enkele minuten bij jouw adres. Steeds meer huishoudens in Nieuwegein hebben de overstap naar zonne-energie al gemaakt en elke maand komen er weer een aantal bij. De gemeente Nieuwegein heeft duurzame energie hoog op de agenda staan. Door de inwoners te informeren over de mogelijkheden om groene stroom te gebruiken hoopt de gemeente mensen in Nieuwegein voor duurzame alternatieven als zonnepanelen en hoogwaardige isolatie te kiezen. Solease is de perfecte partner om jouw dak van zonnepanelen te voorzien.

Geen investering nodig

Klaar voor de toekomst met zonnepanelen in Nieuwegein

Kies voor zonnepanelen in Nieuwegein om jouw woning voor te bereiden op de toekomst. Door groene stroom op te werken draag je bij aan een betere wereld door onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. Zonnepanelen op je dak in Nieuwegein zijn overigens ook om andere redenen toekomstbestendig. Ze voegen namelijk waarde aan je huis toe. Wel zo interessant als je gaat verkopen. De zonnepanelen van Solease zijn van de hoogste kwaliteit en gaan tientallen jaren mee.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Stap nu over

Zonnepanelen, een logische keuze

Wil jij direct besparen met zonnepanelen? Doe de dakcheck en ontdek hoeveel zonnepanelen op jouw dak en bij jouw verbruik passen. Je hoeft geen persoonlijke gegevens achter te laten om een indicatie te krijgen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw dak? Dan ontvang je van ons een e-mail met een uitgebreid overzicht. We maken deze berekeningen aan de hand van 3D-satellietbeelden en geavanceerde software. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen in Nieuwegein!

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Nieuwegein is een typisch Nederlandse stad. Zoals in de rest van Nederland stijgt het aantal huishoudens en bedrijven met zonnepanelen ieder jaar fors. Daarnaast heeft Nieuwegein zo’n 1500 zonuren per jaar. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het plaatsen van panelen op een dak in Nieuwegein zeker loont. Door het opwekken van jouw eigen energie, draag je ook nog bij aan een beter milieu. Doordat je dit tientallen jaren kunt doen met zonnepanelen, maak je een grote impact. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. Help jij een handje mee in jouw buurt?


De gemeente Nieuwegein wil in 2040 een energieneutrale stad zijn. Help jij een handje mee?

Nieuwegein kent ook steeds meer grote zonneweides. Zo zijn bijvoorbeeld in Galecop bijna 9000 zonnepanelen geplaatst en bij Waternet 14000 zonnepanelen in gebruik genomen.

Met ruim 1500 zonuren per jaar is Nieuwegein zeer interessant voor het opwekken van zonne-energie.

Waarom Solease?

Bij Solease kies je voor het huren of kopen van een zonnestroomsysteem. Kies je bij ons voor zonnepanelen in Nieuwegein met een huurcontract? Na de eerste maand kun je op ieder gewenst moment de zonnepanelen van ons overnemen voor de marktwaarde of minder. Onze hurende klanten beginnen direct met besparen en hoeven niet te investeren om zonnepanelen op hun dak te laten plaatsen. Zij besparen jaarlijks zo’n €130 op hun energiekosten. Bij de huurkosten zitten de kosten voor onderhoud, reparaties, verzekeringen en monitoring inbegrepen. Kies je voor het kopen van zonnepanelen voor jouw woning in Nieuwegein? De zonnepanelen verdienen zich dan in 7 tot 9 jaar terug, maar eventuele extra kosten zijn wel voor je eigen rekening. Maak gebruik van onze gratis btw-service om 21% btw van het aankoopbedrag terug te krijgen.