ZONNEPANELEN OVERIJSSEL

Al veel inwoners van Overijssel hebben gekozen voor zonnepanelen. Sluit je nu bij hen aan door zonnepanelen te laten installeren op eigen dak. Bij Solease kan dit ook zonder investering. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Overijssel

Zonnepanelen in Overijssel? Jazeker!

Voor huizenbezitters in Overijssel is dit hét moment om zonnepanelen te laten installeren op hun dak. Waarom? De provincie Overijssel stimuleert huizenbezitters om hun woning te verduurzamen. Zo wil men in 2023 minimaal 75.000 woningen die energielabel B of hoger hebben. Zonnepanelen spelen hier een belangrijke rol in. Zo neemt het totale vermogen van geïnstalleerde zonnepanelen in de provincie elke jaar rap toe. Sinds 2012 is het totaal geïnstalleerd vermogen zelfs al vertienvoudigd. Niet zo heel gek als je beseft dat ook ieder jaar het gemiddeld aantal zonuren blijft toenemen. Deze trend zien wij ook de komende jaren doorzetten in Overijssel. Inwoners zullen dan ook steeds vaker overwegen om te investeren in groene stroom via zonnepanelen. Het struikelblok voor veel huizenbezitters is toch nog steeds de eenmalig hoge investering die gemoeid zijn met de aanschaf van zonnepanelen. Bij Solease kan je als inwoner van Overijssel echter ook kiezen voor zonnepanelen zonder dat je een investering hoeft te doen. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen en ben je van alle gemakken voorzien. Gedurende de huurperiode kun je altijd nog kiezen om het zonnestroomsysteem over te nemen. Het voordeel is dat dit op elk moment kan en dat je het systeem voordeliger over kan nemen doordat je koopkorting opbouwt. Verder loop je ook geen risico, door onze garanties en kwaliteit van materiaal. We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Overijssel

Voordat je een keuze maakt over zonnepanelen wil je eerst graag op een rijtje hebben hoeveel zonnepanelen bij jouw verbruik passen, of dit mogelijk is op jouw dak, hoeveel dit gaat kosten en natuurlijk hoeveel dit je uiteindelijk oplevert. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij sturen je deze informatie toe. We stellen een zonnestroomsysteem samen dat volledig bij jouw wensen en woning in Overijssel past.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Overijssel leveren veel voordelen op. Het aantal zonnige dagen per jaar blijft stijgen. Het jaar 2020 is daar een perfect voorbeeld. We lijken af te stevenen op opnieuw een recordaantal zonuren. Daarmee stijgt ook de verwachte opbrengst van zonnepanelen. We hoeven jou niet meer uit te leggen dat dit ook voor jou portemonnee een gunstige ontwikkeling is. Onze klanten ervaren dit ook al. Zij maken €130 per jaar winst ten opzichte van het afnemen van stroom via een energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken! Niet alleen jij, maar ook het milieu profiteert van het groeiend aantal zonnepanelen in Overijssel. Meer opgewekte energie met zonnepanelen betekent dat we minder grijze stroom nodig hebben van energieleveranciers. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in Overijssel.


Sinds 2012 is het totale vermogen van het aantal geïnstalleerde zonnepanelen meer dan vertienvoudigd.

De provincie wil dat er in 2023 maar liefst 75.000 koopwoningen zijn die minimaal energielabel B hebben.

Met 1400 zonuren per jaar is Overijssel een interessante provincie om zonne-energie op te wekken.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.