Zonnepanelen huren in Limburg

Direct geld over houden

Huur je zonnepanelen? Dan ga je direct ongeveer 10% besparen op je energiekosten

Vrijheid blijheid

Jij bepaalt hoe lang je huurt. Vanaf de eerste maand kan je het systeem overnemen, zonder boete.

Zorgeloos genieten

Wij regelen alles en zorgen dat jouw systeem optimaal blijft draaien. Met niet-goed-geld-terug garantie.

Zonnepanelen?

Denk je na over zonnepanelen?

Best een grote investering, hè? Bovendien duurt het jaren voor je de investering eruit hebt. Heb je al eens nagedacht over huren? Huren betekent: direct besparen op stroomkosten. De aanschaf, installatie, monitoring, verzekering, onderhoud en reparatie voor je wordt geregeld. Dat klinkt goed!

Solease biedt in samenwerking met het Limburgs Energiefonds zonnepanelen te huur aan. Zo kan jij je spaargeld anders besteden en geniet je zorgeloos van zonne-energie mét niet-goed-geld-terug garantie. Heb je een koopwoning en beschik jij volledig over het dak? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, inclusief dakcheck. Dan weet je meteen wat jouw dak jou oplevert.

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen in Limburg? Jazeker!

Limburgse feiten op een rijtje

  • Zuid Limburg is al één van de duurzaamste toeristische regio’s ter wereld!
  • Limburg wil in 2040 energieneutraal zijn.
  • Alle zonnedaken samen in Limburg zorgen voor 250 MegaWatt. Dit is genoeg om aan de energiebehoefte van 87.000 huishoudens te voldoen!
  • In 2020 moet 14% van de verbruikte energie afkomstig zijn uit hernieuwbare energie. De energietransitie van de gehele provincie Limburg gaat op dit moment helaas nog te traag om deze doelstelling te behalen.

Solease is partner van het Limburgs Energiefonds

Dankzij het Limburgs Energie Fonds is het nu voor een beperkte groep van 180 particuliere huiseigenaren in Limburg mogelijk om zonder investering, via Solease, zonnepanelen te laten installeren op eigen dak. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Dakcheck doen