ZONNEPANELEN LIMBURG

Als jij op zoekt bent naar zonnepanelen in Limburg, dan ben je bij Solease aan het juiste adres. Bij ons kun je nu ook terecht voor zonnepanelen zonder investering. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Limburg

Zonnepanelen in Limburg? Jazeker!

Limburg staat bekend als een provincie die er hard aan werkt om groene energie te stimuleren. Zo gebruikt zij zelf vanaf dit jaar alleen nog groene energie voor openbare voorzieningen. Op deze manier hoopt Limburg het goede voorbeeld te geven voor al haar inwoners. Kansen liggen er namelijk volop voor Limburgse huiseigenaren. Het gemiddeld aantal zonuren per jaar is namelijk meer dan genoeg om volop energie op te wekken met zonnepanelen en dit aantal zal naar verwachting ook de komende jaren blijven stijgen. Waar huiseigenaren nog wel vaak tegenaan lopen is de hoge investering. Maar met Solease kan je als inwoner van Limburg ook voor zonnepanelen kiezen zonder dat je vooraf een investering hoeft te doen. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Limburg en ben je van alle gemakken voorzien. Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Limburg

Natuurlijk wil je wel graag weten wat zonnepanelen per maand kosten, specifiek voor jouw dak. Solease zet daarom alles overzichtelijk en helder voor op een rijtje. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij sturen jou een voorstel toe waarin we aangeven wat de kosten zijn om zonnepanelen te huren en wat het jou oplevert. Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor het kopen van de panelen, ook op een later moment. Je hoeft niet bang te zijn voor een rooskleurig beeld, waardoor je later voor verrassingen komt te staan. Het scenario dat wij schetsen zit altijd aan de voorzichtige kant, waardoor uiteindelijk de besparing vaak gunstiger uitpakt dan wat er in de offerte staat. Uiteraard nemen we jouw wensen altijd als uitgangspunt bij het vinden van een passend advies.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Limburg leveren veel voordelen op. De laatste jaren schijnt de zon steeds vaker in Nederland en dus ook in Limburg. Dit jaar was daar geen uitzondering op. Door een steeds schonere en meer heldere lucht, wordt de instraling op zonnepanelen ook steeds hoger. Als we de trends bekijken, dan is er geen reden om aan te nemen dat dit zal verslechteren in de toekomst. Dit is dus hét moment om in te stappen in zonnepanelen. Onze klanten maken gemiddeld al een winst van €130 per jaar, in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Dat wil jij toch ook? Naast het aantrekkelijke financiële plaatje, help je met zonnepanelen ook een handje om de klimaatdoelstellingen in Limburg te behalen. Hiermee draag jij bij aan een betere toekomst. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in Limburg?


Limburg neemt vanaf 2020 alleen nog maar duurzame energie af voor voorzieningen als tunnels, gemalen, openbare verlichting en provinciale gebouwen.

Alle zonnedaken samen in Limburg zorgen voor 250 MegaWatt. Dit is genoeg om aan de energiebehoefte van 87.000 huishoudens te voldoen!

In 2020 wil de provincie dat 14% van de verbruikte energie afkomstig is uit hernieuwbare energie.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.