Zonnepanelen kopen

Van origine zijn wij een bedrijf dat zonnepanelen verhuurt, met de mogelijkheid om op een later tijdstip de zonnepanelen te kopen. Dit kan al na 1 maand huren, maar we horen regelmatig dat onze klanten toch liever van ons willen kopen zonder eerst te huren. Daar hebben we naar geluisterd: je kunt nu ook direct zonnepanelen bij ons kopen.

Dakcheck doen
Grove schatting
Offerte aanvragen
Professioneel legplan

Direct besparen

Zonnepanelen kopen bij Solease

De energie die zonnepanelen opwekken, hoef je niet meer te kopen van de energiemaatschappij. Dat scheelt geld. Je maandelijkse energiekosten gaan daardoor direct flink omlaag en na een paar jaar heb je de investering voor je zonnepanelen alweer terugverdiend.

Stop met teveel betalen!
Wij stellen daarom een zonnestroomsysteem samen dat helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Ieder dak is verschillend. Op het ene dak schijnt de zon volop, op het andere dak valt wat schaduw. Er zijn grote daken, platte daken, kleine daken en daken met ramen of pijpjes. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Genoeg punten om op te kunnen besparen! Zo profiteer jij van scherpe tarieven en maximaliseer jij je besparing.

Btw-service

Maak gebruik van onze btw-service

Wanneer je zonnepanelen koopt, mag je de btw terugvragen over het betaalde bedrag. Hoe hoog dit bedrag is, staat vermeld in de offerte. De aanvraag doe je bij de Belastingdienst als je jezelf hebt geregistreerd als ondernemer. Voordelen als deze zorgen ervoor dat het kopen van zonnepanelen zich snel terugbetaalt.

Btw terugvragen lastig? Welnee!
Wij nemen je graag die zorg uit handen. Samen met onze adviseur zorgen wij ervoor dat jij de btw ontvangt, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Deze service bieden we alleen aan voor onze klanten en is (voorlopig) gratis.

Zonnepanelen kopen in 3 stappen

STAP 1:
Laat je dak beoordelen door onze experts

Doe je een aanvraag? Dan nemen wij contact met je op om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Vervolgens ontvang je een offerte met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en het huurbedrag.

 


 

STAP 2:
De zonnepanelen worden professioneel geïnstalleerd

Na jouw akkoord op de offerte plannen de installatie van je zonnepanelen. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken professioneel en op een veilige manier.

Binnen een dag wek je je eigen groene stroom op. De statistieken volg je natuurlijk in via een app.

 


 

STAP 3:
Start met geld besparen!

Zodra je systeem is geïnstalleerd begin je direct met besparen. De eerste maand al!

Ook na de installatie staan wij altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om het terugvragen van het btw-bedrag van de Belastingdienst.

Zonnepanelen kopen in 3 stappen

1. Dakcheck

Na je dakcheck- of offerteaanvraag nemen wij contact met je op om aanvullende vragen en je persoonlijke wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je een offerte met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en de aanschafprijs.

2. Installatie

Als je akkoord gaat met de offerte plannen we een afspraak in voor de installatie van je zonnepanelen. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken op een veilige manier. Binnen een dag wek je je eigen groene stroom op.

3. Besparen!

Zodra je systeem is geïnstalleerd begin je direct met besparen. Ook na de installatie staan wij altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om het terugvragen van het btw-bedrag van de Belastingdienst.

Topkwaliteit

Verzekerd van kwaliteit

Iedereen kent het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’. Daarom hebben onze zonnepanelen een zware keuring doorstaan. Voor iedereen die bij ons huurt, zijn de kosten van slijtage of nieuwe onderdelen voor onze rekening. Wij zijn er dan ook bij gebaat om uitsluitend zonnepanelen van topkwaliteit te leveren. Wanneer je zonnepanelen bij ons koopt krijg je exact dezelfde panelen als de klanten die ze bij ons huren. Zo profiteer je optimaal van de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan.

Klantervaringen

Tevreden klanten

Natuurlijk zijn wij erg enthousiast over onze dienstverlening, maar het is veel belangrijker dat onze klanten dat ook zijn. Daar gaat het uiteindelijk om! Ben je benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Lees dan hun ervaringen op onze website, op Facebook of op Google.

Direct besparen

Benieuwd wat jij met jouw dak kan gaan besparen? Laat het ons eens doorrekenen. Onze experts staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten en terugverdientijd?

Als je net de zoektocht naar zonnepanelen bent begonnen, kan er nogal veel op je af komen. Welke materialen heb je nodig? Waar moet je op letten? Wat kost een zonnestroomsysteem? Hoe ga je dat betalen en hoe snel heb je het terugverdiend? De antwoorden lees je in onze gratis whitepaper "Wat kosten zonnepanelen en hoe snel verdien je ze terug?". Download hem nu!
whitepaper downloaden