Voordelen zonnepanelen huren

Tegenwoordig kun je bijna alles huren. Van wasmachines tot fietsen. Van gereedschap tot auto’s. Ideaal voor als je niet direct de investering kunt of wilt doen. Geen zin hebt in  onverwachte kosten voor onderhoud, reparaties of vervangende onderdelen of het gedoe wat er mee gepaard gaat om dit allemaal zelf te regelen.

Je vraagt je waarschijnlijk af wanneer huren de beste keuze is? Op deze pagina hebben we de belangrijkste voordelen van zonnepanelen huren voor je op een rijtje gezet, vertellen we je wanneer je het beste voor huren kunt kiezen en delen onze klanten hun ervaringen.

Daarom kies je voor Solease

Alle voordelen van zonnepanelen huren bij Solease op een rij

Wanneer je zonnepanelen huurt bij Solease dan zit je goed. Wij regelen namelijk alles voor je. Van aanschaf van het zonnestroomsysteem tot aan de installatie, reparaties, verzekering en monitoring. Daarnaast heeft het huren van zonnepanelen nog meer voordelen.

✔ Geen investering, maar wel meteen gemiddeld € 200 per jaar besparen.

✔ Gegarandeerd een goed werkend systeem. Werkt het systeem niet? Dan betaal je ook geen huur.

✔ Geen bijkomende kosten. Kosten voor reparaties of vervangende onderdelen zijn voor Solease.

✔ Beste prijs/ kwaliteit omdat wij verantwoordelijk zijn voor het zonnestroomsysteem.

Gemiddeld €250 koopkorting voor ieder jaar dat je huurt.

✔ Actieve monitoring. Wij houden de werking voor je in de gaten en nemen actie indien nodig.

✔ Flexibel huurcontract zonder boete plus een minimaal gegarandeerde koopkorting bij koop later.

Huurprijs opvragen

Wanneer huren?

Wanneer kiezen voor zonnepanelen huren?

Misschien vraag je je af of huren iets voor jou is. Als je je herkent in één of meer van de volgende uitspraken, is huren wellicht een goede keuze voor je.

  • Je wilt wel zonnepanelen, maar hebt niet genoeg spaargeld om ze te kopen en wilt geen lening vanwege de BKR-registratie.
  • Je vindt de energierekening te hoog en wilt jouw maandlasten verlagen
  • Je wilt je spaargeld liever uitgeven aan wat anders. Bijvoorbeeld andere duurzame maatregelen, zoals isolatie
  • Je hebt geen zin in gedoe en wilt geen omkijken hebben naar een het zonnestroomsysteem als er iets mis mee is.
  • Je wilt direct zonnepanelen, spaart ondertussen verder om het systeem in de toekomst alsnog te kopen

Heb je voldoende spaargeld, wil je maximaal rendement met zonnepanelen en vind je het niet erg om zelf alles te regelen. Dan past zonnepanelen kopen beter bij je. Bekijk de voordelen van kopen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen, altijd een goede keuze

Zonnepanelen zijn sowieso een goede keuze, of je ze nou huurt, koopt met spaargeld, of koopt met een lening. Zonne-energie is goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. Je bespaart namelijk per jaar gemiddeld tot €825* op je energierekening en ook gemiddeld 2 ton CO2, wat gelijk staat aan de CO2 jaaropname van 100 bomen. Tot slot leiden zonnepanelen tot een beter energielabel en dus een huis wat toekomstbestendig en meer waard is. Maar liefst 1 miljoen huishoudens in Nederland kunnen dat al bevestigen.

*met een gemiddeld zonnestroomsysteem van 12 panelen 

Dit zeggen klanten over Solease

Thijs uit Maasbracht

12 zonnepanelen schuin dak

Het werkt geweldig met Solease: goede afspraken, correcte levering en goede monitoring. Zeer tevreden.

Laura uit Lisse

13 zonnepanelen schuin dak

Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. Ze komen afspraken na,  de installatie in een dag en zijn er probleempjes dan worden die heel snel opgelost. Erg blij met deze panelen die op mijn dak liggen sinds 15 december!

Rein en Truus uit Lienden

14 zonnepanelen schuin dak

Vandaag zijn de zonnepanelen van Solease geplaatst. De beide heren waren keurig op tijd en gingen direct aan de slag. De regen die ‘s morgens slechts af en toe in korte buien viel, werd in de middag almaar heviger en…

Aleks uit Westervoort

9 zonnepanelen schuin dak, 5 zonnepanelen plat dak

Voor en tijdens de overeenkomst en installatie heel prettig contact gehad met goede en heldere afspraken. Er kwamen bekwame en meedenkende installateurs. Tot nu toe zijn we zeer tevreden en zien we de lease zonnig tegemoet :)”.

Bert uit Beegden

33 zonnepanelen schuin dak

Alles super geregeld en goede service. Onze panelen draaien op volle toeren sinds juli 2017

Alfred uit Didam

12 zonnepanelen schuin dak

Geweldig, deze mogelijkheid om panelen op je dak te krijgen. Afgelopen maand bijna 100 euro stroom opgewekt voor een leaseprijs van 54 euro. De installatie is van hoge kwaliteit, keurig aangelegd en goede recensies van de gebruikte merken. Met de…

Remy uit Zwolle

12 zonnepanelen plat dak

Perfect gegaan met de installatie. 4 uur werk. Fijne monteurs. Goed overleg hoe ik het graag wil hebben. Niks geen kabel in het zicht…let the sun shine!!

Chris uit Zetten

22 zonnepanelen schuin dak

Prima ervaringen met Solease, zowel de afspraken als montage en opbrengst. Geweldig.

Hay uit Venray

11 zonnepanelen schuin dak

Nadat ik een offerte had aangevraagd is het allemaal snel gegaan De plaatsing van de zonnepanelen was binnen een dag gebeurt. Monteurs waren echt vakmensen en zeer vriendelijk. Ik kan het iedereen aanraden. Daarna nog gebeld door Solease of alles…

Wim uit Tiel

10 zonnepanelen schuin dak

Solease heeft vanaf eerste contact t/m de perfect werkende oplevering vakkundig werk geleverd. Prettig bedrijf met een enthousiaste uitstraling.

Start vanaf dag 1 met besparen en kies voor huur

Door zonnepanelen te huren bespaar je direct vanaf dag 1 op je energierekening en hoef je geen grote investering te doen. Daarnaast wordt alles voor je geregeld door Solease. Neem eens een moment om te denken waar je de besparing + de tijd liever aan wilt besteden. Langer op vakantie, je partner trakteren op een super-de-luxe etentje, met het hele gezin naar de dierentuin…

Weten wat jij kan besparen?