Onze materialen, garanties, producteisen

Je wilt de beste zonnepanelen zónder dat je daar te veel voor betaalt. Maar waar vind je die? En hoe weet je zeker dat het de beste zijn? Met zoveel tegenstrijdige informatie op het internet, weet je niet meer wat je moet geloven. Voorkom dat je straks met je handen in het haar zit, omdat je de garantie niet kan claimen (bijvoorbeeld omdat de fabrikant failliet is of jouw taal niet spreekt). Voorkom dat je je zorgen maakt over brandgevaar, omdat je twijfelt of installatie wel veilig is uitgevoerd. Of je jezelf achter de oren krabt, omdat je buurman meer opwekt met minder zonnepanelen. Precies daarom stellen wij hoge eisen aan onze materialen.

Prijs-kwaliteit

Prijs-kwaliteitverhouding

We hebben een scherpe prijs voor hoge kwaliteit zonnepanelen, want op kwaliteit moet je zeker niet bezuinigen met een levensduur van 25 jaar. Daarom geven wij advies dat tot in de puntjes is afgestemd op jouw situatie. Zo houden we de prijzen laag (aangezien je alleen betaalt voor wat jij nodig hebt).

Vraag vooral eens een vrijblijvende en gratis offerte aan. Dan rekenen wij voor je uit wat het je kost en oplevert.

Hoog rendement

Hét optimale zonnestroomsysteem

Je zou denken dat de allerbeste onderdelen samen automatisch het allerbeste systeem vormen. Maar dat is niet zo. Alle onderdelen moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Met experts in het team die al meer dan 20 jaar ervaring hebben met zonnepanelen, weten we als geen ander hoe we het hoogste rendement uit je dak kunnen halen.

Dat we het hoogste vermogen per vierkante meter en de beste prijs per kWh realiseren, is dus zeker geen toeval. Daarnaast hanteren we extra strenge regels bij de installatie en werken alleen met goede installateurs, dus bij ons zit je goed.

Niet-goed-geld-terug garantie

Wij garanderen een goed werkend systeem. Eventuele problemen lossen we binnen 15 werkdagen op. Duurt het langer? Dan hoef je over die periode geen huur te betalen. Jij hebt dus gegarandeerd een werkend systeem (inclusief monitoring, reparaties en onderhoud). Zo simpel is het!

Ook als je het systeem overneemt, heb je natuurlijk ook nog garantie op de zonnepanelen en omvormer. Dit is gerekend vanaf het installatiemoment. Hoe lang de garantie is, is verschillend per product en kan je altijd terugvinden in jouw offerte.

Materiaalkeuze van onze experts

We stellen hoge eisen

De merken waar wij mee werken voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zodat onze systemen ook op langere termijn goed blijven presteren. Daarom kopen wij de zonnestroomsystemen in bij grote, betrouwbare leveranciers met een lange levensverwachting. Solease draait immers op voor reparatiekosten zolang je huurt.

Controle op kwaliteit en betrouwbaarheid
We letten bij de aanschaf van het materiaal niet alleen op de aanschafprijs, maar onder andere ook op:

Garantietermijn

Wij verhuren alleen zonnepanelen waarop na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie gegeven wordt en omvormers waarop minimaal 5 jaar garantie zit.

Financiële stabiliteit

Je hebt niets aan je garanties als een bedrijf failliet is. Daarom selecteren wij onze leveranciers en producenten op hun financiële stabiliteit (de levensverwachting van een bedrijf).

Kwaliteitscontroles

Bij het kiezen van een product, beoordelen wij eerst de monitoringdata. We controleren iedere installatie en voeren steekproeven uit bij geïnstalleerde systemen.

Adviseurs

Ondanks dat onze experts enorm veel kennis in huis hebben, laten we ook nog onze technisch adviseur Encon met een oordeel komen. Zo selecteren we de beste zonnepanelen en materialen.

Kwaliteitscontroles

De kwaliteit van het materiaal beoordelen we op basis van rapportages van TÜV Rheinland, Photon en Bloomberg. Daarnaast baseren we onze keuze op additionele testresultaten uit Nederland.

Verzekering

Wij verhuren alleen producten die zo goed zijn dat verzekeraars ze willen verzekeren.

Enthousiast geworden?

We snappen dat je enthousiast wordt van een scherpe prijs voor hoge kwaliteit zonnepanelen. Vraag vooral eens een vrijblijvende en gratis offerte aan. Je krijgt van ons een advies dat tot in de puntjes is afgestemd op jouw situatie. Zo betaal je alleen voor wat jij nodig hebt.

Vraag nu een offerte aan