Flexibel huren

Jij bepaalt hoe lang je wilt huren. Je hebt de vrijheid om het systeem over te nemen of te stoppen wanneer jij wilt. We hebben dus geen vaste looptijd voor het huren van zonnepanelen. Je weet tenslotte nooit wat de toekomst brengt.

Overnemen

Stoppen met huren, maar zonnepanelen houden?

Veel mensen beginnen met huren en kopen de zonnepanelen van ons over wanneer ze genoeg bij elkaar gespaard hebben. Bij ons neem je het zonnestroomsysteem altijd voor marktwaarde over. Jij bepaalt zelf hoe lang je huurt al na 1 maand.

Kopen met korting
Elke maand dat je huurt, bouw je koopkorting op. Die korting krijg je op de nieuwprijs van je zonne-systeem. Na 4 jaar heb je met een gemiddeld systeem al 1000 euro korting opgebouwd. Daalt de waarde van je systeem onverwachts harder dan dat? Dan krijg je van ons extra korting. Wat de maximale overnamekosten zijn, staat in je offerte. Wel zo transparant en zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Verhuizen

Ga je verhuizen?

Dat is geen probleem. Het makkelijkst is om het huurcontract (inclusief koopkorting) over te dragen aan de kopers van je huis. Omdat de besparing op stroomkosten groter is dan dat de huurprijs voor de zonnepanelen, is de kans heel groot dat de nieuwe bewoners het huurcontract willen overnemen.

Wil je niets aan het toeval overlaten? Je kunt het systeem van ons overnemen (zie hierboven) en meeverkopen met je huis. Met zonnepanelen stijgt je huis bovendien in waarde.

Exit opties

Overdragen

Ga je verhuizen? Dan kun je de zonnepanelen overdragen aan de nieuwe huiseigenaar, of ze overnemen en meeverkopen met de woning.

Overnemen

Wil je toch kopen? Je kunt de zonnepanelen altijd tegen marktwaarde van ons overnemen. Hierbij halen wij je reeds opgebouwde koopkorting van het koopbedrag af. Overnemen kan op ieder moment.

Teruggeven

Wil je van de zonnepanelen af? Geen probleem: wij halen de zonnepanelen vakkundig van het dak. Dit doen we tegen kostprijs, zonder boete. Na 15 jaar huren is dit gratis.

Annuleren binnen de bedenktijd

De wettelijke bedenktijd geldt alleen voor kopen op afstand en niet voor huur, maar wij kiezen ervoor om toch een bedenktijd te hanteren. Wil je binnen deze twee weken na acceptatie van de offerte alsnog van jouw akkoord af zien, dan kan je dat aan ons kenbaar maken per e-mail en zullen we geen kosten in rekening brengen. Wil je zeker weten dat je afmelding door ons is ontvangen, bel of mail dan even met ons om dit te verifiëren.

Contactpagina