Hoe werkt zonnepanelen huren?

Heb je wel eens een auto, een huis of een fiets gehuurd? Dan weet je in grote lijnen al hoe het werkt. Zonnepanelen huren werkt zo: wij kopen de zonnepanelen en regelen alles voor je. Denk aan onderhoud, reparaties, monitoring en de verzekering van het systeem. Jij betaalt ons iedere maand huur en behoudt de mogelijkheid om de zonnepanelen over te nemen wanneer jij dat wilt.

Zo kan jij zorgeloos je eigen zonne-energie opwekken. Eventueel spaargeld kun je besteden aan andere dingen. Bijvoorbeeld aan andere duurzame oplossingen, een vakantie of een nieuwe auto.

Dakcheck doen
Grove schatting
Offerte aanvragen
Professioneel legplan

Direct besparen

Goedkoper uit met zonnepanelen

De energie die zonnepanelen opwekken, hoef je niet meer te kopen van de energiemaatschappij. Dat scheelt geld. Van die besparing, kun je zonnepanelen huren. Je hebt dus geen dubbele kosten.

Stop met teveel betalen!
Onze klanten houden onderaan de streep zelfs nog geld over nadat ze begonnen zijn met het huren van zonnepanelen. Zij besparen gemiddeld zo’n €130 per jaar extra!

Scherp geprijsd

Zo houden we de prijs laag

Ieder dak is verschillend. Op het ene schijnt de zon volop, op het andere valt wat schaduw. Er zijn grote daken, platte daken, kleine daken en daken met ramen of pijpjes. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Wij stellen daarom een zonnestroomsysteem samen dat helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Weg met onnodig zware (lees: dure) omvormers of optimizers als je die niet nodig hebt. Zo profiteer jij van scherpe huurtarieven.

Zonnepanelen in 3 stappen

STAP 1:
Laat je dak beoordelen door onze experts

Doe je een aanvraag? Dan nemen wij contact met je op om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Vervolgens ontvang je een offerte met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en het huurbedrag.

 


 

STAP 2:
De zonnepanelen worden professioneel geïnstalleerd

Na jouw akkoord op de offerte plannen de installatie van je zonnepanelen. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken professioneel en op een veilige manier.

Binnen een dag wek je je eigen groene stroom op. De statistieken volg je natuurlijk in via een app.

 


 

STAP 3:
Start met geld besparen!

Zodra je systeem is geïnstalleerd begin je direct met besparen. De eerste maand al!

Ook na de installatie staan wij altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om reparatie en onderhoud van je panelen. Deze diensten zijn volledig gedekt in je huurbedrag: extra kosten heb je dus niet!

Zonnepanelen in 3 stappen

1. Dakcheck

Na je dakcheck- of offerteaanvraag nemen wij contact met je op om aanvullende vragen en je persoonlijke wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je een offerte met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en het huurbedrag.

2. Installatie

Als je akkoord gaat met de offerte plannen we een afspraak in voor de installatie van je zonnepanelen. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken op een veilige manier. Binnen een dag wek je je eigen groene stroom op.

3. Besparen!

Zodra je systeem is geïnstalleerd begin je direct met besparen. Ook na de installatie staan wij altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om reparatie en onderhoud van je panelen. Deze diensten zijn volledig gedekt in je huurbedrag: extra kosten heb je dus niet!

Ga huren

Begin met huren, kopen kan altijd nog!

Je begint met huren en jij kiest óf en wanneer je het systeem koopt. Door te huren kun je nu al overstappen op zonne-energie en hoef je niet te wachten tot je het volledige aankoopbedrag bij elkaar gespaard hebt.

Je kunt de zonnepanelen al na 1 maand van ons overnemen. Bij ons betaal je altijd alleen de marktwaarde ervan. De overnameprijs daalt jaarlijks met zo’n €250 door jouw koopkorting. Daalt de waarde van het systeem onverwachts harder dan dat? Dan krijg je van ons extra korting.

Klantervaringen

Tevreden klanten

Natuurlijk zijn wij erg enthousiast over onze dienstverlening, maar het is veel belangrijker dat onze klanten dat ook zijn. Daar gaat het uiteindelijk om! Ben je benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Lees dan hun ervaringen op onze website, op Facebook of op Google.

Het huren van zonnepanelen uitgelegd in 90 seconden

Dakcheck doen
Grove schatting
Offerte aanvragen
Professioneel legplan

Zorgeloos

Niet-goed-geld-terug garantie

Ga all-in zonnepanelen huren. Jij wilt een zonnestroomsysteem dat werkt, toch? Niets is vervelender dan het gedoe als er iets kapot is. Of als het niet lukt om je garantie op te eisen. Bespaar jezelf alle frustraties en laat het door ons regelen. Eventuele problemen lossen we binnen 3 weken op. Duurt het langer? Dan hoef je over die periode geen huur te betalen. Gegarandeerd een werkend systeem. Zo simpel is het!

Topkwaliteit

Verzekerd van kwaliteit

Iedereen kent het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’. Wij draaien op voor de kosten als iets snel slijt of vervangen moet worden. Onze zonnepanelen en bijbehorende materialen doorlopen daarom een extra zware selectieprocedure. Kortom: omdat wij verantwoordelijk zijn, ben jij zeker van hoge kwaliteit.

Weten wat jij kan besparen?

Benieuwd wat jij met jouw dak kan gaan besparen? Laat het ons eens doorrekenen. Onze experts staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

Huurprijs opvragen

Opzeggen?

Stoppen met huren?

Bij ons bepaal je zelf hoe lang je zonnepanelen wilt huren. We hebben dus géén vaste looptijd. Je weet tenslotte nooit wat de toekomst brengt. Ga je verhuizen? Dat is geen probleem. Je kunt het systeem overnemen en meeverkopen met je huis (dat hierdoor stijgt in waarde) of je draagt het huurcontract (inclusief koopkorting) over aan de nieuwe huiseigenaar.