Zonnepanelen van Solease: het standaard pakket

Als jij als werkgever je werknemers informeert over de opties van zonnepanelen op hun eigen dak, werk je indirect mee aan de vermindering van CO2 uitstoot van jouw bedrijf. Ieder huishouden met een zonne-systeem bespaart 2 ton CO2 per jaar. Als alle medewerkers met geschikte daken zonnepanelen zouden installeren is de impact vele malen groter dan dat een bedrijf alléén kan realiseren. Door alle duurzame opties bij je medewerkers onder de aandacht te brengen en ze hierover te enthousiasmeren draag je bij aan een nóg beter MVO beleid voor je organisatie.

Zonnepanelen aanbieden aan werknemers

Solease verhuurt door middel van een ontzorgd concept zonnepanelen aan particulieren. De samenwerking tussen Solease en jou als werkgever is simpel: breng ons concept onder de aandacht binnen jouw organisatie. De meest duurzame en efficiënte manier is om dit online te doen.

Hieronder zie je voorbeelden van de verschillende communicatiemiddelen die je kan gebruiken om je werknemers hierover te informeren en enthousiasmeren. Deze voorbeelden personaliseren wij kosteloos voor jou wanneer je aangeeft hier gebruik van te willen maken.

Voorbeelden interne communicatiemiddelen

Nieuwsbrief

Bekijk een voorbeeldnieuwsbrief voor intern gebruik.

Bericht

Bijvoorbeeld een bericht op intranet of verstrek informatie per e-mail naar medewerkers.

Brochure

Bekijk de voorbeeldbrochure voor het werkgever-werknemer programma.

Meer informatie of het standaardpakket aanvragen

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Toch liever een maatwerkoplossing?

Ben je niet helemaal te spreken over het standaardpakket, maar wel over het aanbieden van zonnepanelen via Solease? Bekijk dan wat we voor je kunnen betekenen als we samen gaan kijken naar een maatwerkoplossing.

Ik wil maatwerk