Rendement van zonnepanelen huren

Direct beginnen met besparen

Het rendement van zonnepanelen is niet makkelijk te berekenen. Iedereen weet nu wel dat het lucratief is om zonnepanelen op je dak te hebben, maar als je meerdere offertes aanvraagt voor zonnepanelen dan ontvang je allerlei verschillende schattingen en lijkt het wel alsof iedereen appels met peren vergelijkt.

We hebben bij Solease de nodige ervaring. Met experts in het team die al meer dan 20 jaar ervaring hebben met zonnepanelen weten we als geen ander dat het rendement van een zonnepaneel vaak het onderwerp van gesprek is. Maar is dit nu terecht?

Bij de keuze voor het type paneel dat wij aanbieden kijken we naar een aantal zaken. Kwaliteit, Garantie en Opbrengst. Bij de keuze van de componenten kijken we naar het rendement van het hele systeem. Het systeem moet goed op elkaar afgestemd zijn. Wij zijn van mening dat goede componenten niet automatisch een goed systeem met een hoog rendement vormen. Dat we bij een van de beste panelen uit zijn gekomen met het hoogte vermogen per vierkante meter is geen toeval.

Ten opzichte van andere aanbieders krijg je effectief al een paneel extra omdat we 300Wp per paneel leveren. We bieden geen “budget”, “excellent”, “optimaal” of andere nietszeggende, vaak misleidend “A-merk” genoemde panelen. We hebben gewoon een paneel dat voldoet aan veel vermogen en een systeem dat het beste rendement oplevert.

Hiermee bedoelen we de kans dat er de komende 30 jaar een storing op kan treden. We hebben de fabriek bezocht en houden regelmatig kwaliteitscontroles. Ook letten we op de efficiëntievermindering van panelen over de jaren.
Is de fabrikant over 10 jaar nog in staat om zijn garantie verplichtingen na te komen. Solease is wel eens waar verzekerd, maar door een solide fabrikant te kiezen scheelt dat in de verzekeringspremie en dat is weer mooi in jou voordeel.
Productie: de panelen moeten over een lange periode genoeg elektriciteit op kunnen wekken.
solease zonnepanelen huren
solease zonnepanelen huren

Een lagere energierekening

Bij Solease kun je zonnepanelen huren. Je betaalt dus een maandelijks bedrag in plaats van dat je eerst investeert en je panelen terugverdient. Ook met huren verdien je je panelen eigenlijk terug, maar daarover later meer. Elke maand betaal je aan de ene kant huur en aan de andere kant wordt je elektriciteitsrekening lager. Nu is het belangrijk om te weten hoeveel lager, want dan weet je hoeveel je erop vooruit gaat als je zonnepanelen bij ons huurt. Het rendement van de zonnepanelen dus eigenlijk. Wij hebben dit al helemaal voor je uitgerekend en de uitkomst in je persoonlijke, vrijblijvende offerte gezet. Nog geen offerte aangevraagd? Vul je gegevens dan in op onze offertepagina.

Wil je graag weten hoe wij berekenen hoeveel je opwekt? Dit kun je nalezen op de pagina “Hoeveel kWh wek ik op?

Vrijblijvende offerte