Zonnepanelen van Solease voor werkgevers

Duurzame energie voor iedereen bereikbaar 
De energietransitie moet versnellen. Bij Solease hebben we een missie; alle geschikte daken van Nederland voorzien van zonnepanelen. Dit doen we door particulieren middels een ontzorgd concept in staat te stellen zonnepanelen te huren.

Als bedrijf heb je vaak veel medewerkers. Door hen bewust te maken en te informeren over alle opties geef je als werkgever een bredere invulling aan je MVO beleid. Een medewerker met zonnepanelen op zijn/haar huis bespaart jaarlijkse 2 ton CO2, wat gelijk is aan 20.000 autokilometers of de jaaropname van 100 bomen. De ecologische voetafdruk van je bedrijf kan je op deze manier indirect een stuk verkleinen.

Solease verhuurt sinds 2011 zonnepanelen aan particulieren en maakt zonne-energie bereikbaar via een totaal ontzorgd concept. Hierbij werkt Solease met een vast maandbedrag dat de financiering, installatie, monitoring, onderhoud, reparatie en verzekering afdekt. Zonder investering, gedoe en risico wordt een particulier dus zelf een onafhankelijke groene energieproducent met zijn eigen dak.

Breid je MVO beleid uit met Solease
Wil jij ontdekken wat je als werkgever kan doen om het MVO beleid van jouw bedrijf uit te breiden op een laagdrempelige manier? Neem contact op via het aanvraagformulier om de opties door te spreken. Solease heeft een standaard pakket dat via deze website aan te vragen is, maar biedt ook maatwerkoplossingen aan. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Ik wil het standaard pakket
           
Informatie over een maatwerkoplossing

Wil je meer informatie? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Ervaringen van onze bedrijfspartners

Universiteit Utrecht en zonnepanelen

Joop Kessels, lid van het duurzaam projectteam van de Universiteit Utrecht: ‘’De Universiteit Utrecht ziet het als onderdeel van haar maatschappelijke taak om haar medewerkers bewust te maken van duurzaamheid. Middels de samenwerking met Solease stimuleert zij niet alleen duurzaam ondernemerschap in Nederland maar draagt zij ook direct met haar meer dan 5.000 medewerkers bij aan het verlagen van de CO2-voetafdruk.‘’

Provincie Groningen en zonnepanelen

“Energie en energiebesparing is een belangrijk thema van de Provincie en met Samen Zon beogen we een zo groot mogelijk duurzame impact te creëren. Niet alleen intern via onze eigen medewerkers maar ook door het programma extern open te stellen. ”, aldus Bote Wilpstra, Gedeputeerde voor onder andere Energiebesparing van de Provincie Groningen.

Hogeschool Utrecht en zonnepanelen

Sandra Valenbreder, Program Manager Sustainable Business Operations van de Hogeschool Utrecht: “Het nul-op-de-meter programma gaat over het zetten van concrete stappen en door het huren of kopen van zonnepanelen te faciliteren voor onze 3.500 medewerkers dragen wij vanaf vandaag al ons steentje bij.” 

Triodos bank logo

Triodos HR Directeur Els Verhagen “Wij willen graag agendastellend zijn op duurzaam gebied en middels onze samenwerking met Solease stimuleren we niet alleen duurzaam ondernemerschap in Nederland maar dragen ook direct met onze 1.000 medewerkers bij aan het verlagen van onze CO2 voetafdruk.”

solease zonnepanelen huren

Solease is te bereiken via info@solease.nl, tel: 030 – 320 02 37 of via de chat op de website (binnen kantooruren)