Welkom bij Solease

Verduurzaam jouw woning Bij Solease kun je terecht voor verschillende energiebesparende maatregelen. Wij bieden niet alleen zonnepanelen aan, maar ook isolatie. Door je woning te verduurzamen ga je flink besparen op je energiekosten, gaat je wooncomfort omhoog en ben je klaar voor de toekomst.

Solease Zonnepanelen icon Huis dak met zonnepanelen

Zonnepanelen

Steeds meer mensen stappen over op groene energie van eigen dak. Geld besparen én duurzamer leven, dat wil toch iedereen? Bij Solease kies je zelf of je wilt huren of kopen.

huis isoleren

Isolatie

Door je huis te isoleren beperk je energieverlies en verhoog je je woongemak. Je kunt bij ons terecht voor het isoleren van de spouwmuur, de vloer, het glas en het dak.

ZonnepanelenIsolatie

Solease is jarig en trakteert!

Hoge korting op zonnepanelen

Solease bestaat dit jaar 10 jaar en om dat te vieren geven wij een hoge korting op onze zonnepanelen. Ben jij er klaar voor om de overstap te maken naar 100% groene energie en te gaan besparen op je energierekening?

Je ontvangt de eerste 10 maanden 50% korting op de huurprijs. Liever kopen? Dan geven we €25 korting per paneel weg. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ga uiterlijk op 31 oktober 2021 akkoord met deze offerte om deze feestelijke korting te ontvangen.

Bekijk de actievoorwaarden.

Offerte aanvragen

Waarom Solease

Daarom Solease

Solease bestaat sinds 2011, als eerste in Nederland begonnen wij met zonnepanelen huren. Inmiddels hebben we ons aanbod uitgebreid en kun je ook zonnepanelen bij ons kopen en je woning laten isoleren. Waarom je bij ons klant wilt worden:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen
✓ Géén leeftijdsgrens en ook ZZP’ers zijn welkom

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Bert uit Hoornsterzwaag

44 zonnepanelen

Bij ons zijn 44 zonnepanelen geplaatst, het verliep allemaal vlekkeloos. We hebben in precies 14 dagen nu al meer dan 303 kg CO2 bespaard en ruim een boom geplant. Wij zijn super tevreden.

Marcel uit Zoetermeer

11 zonnepanelen

Keurige offerte met duidelijke uitleg en een uitgebreide analyse. Op de dag van plaatsing ging alles van een leien dakje. Intussen, na bijna 10 maanden, honderden euro’s bespaard. Kortom: Solease is absoluut een topbedrijf!

John uit Harlingen

8 zonnepanelen

Monteurs Frits en Bert hebben de panelen met vakwerk op het dak gelegd. Ik raad het iedereen aan om een offerte aan te vragen. Solease geeft je goede raad en informatie. Goed team met gedreven mensen! Top!!!

Hetty uit Lelystad

10 zonnepanelen

Wat een geweldige service bij Solease. Ondanks de regenbuien netjes en snel geïnstalleerd. Schuin dak en aan beide zijden geïnstalleerd! Uitleg vooraf was ook geweldig compleet.

Ger uit Breskens

19 zonnepanelen

Prima advies, heldere informatie over kosten en plaatsing. Goede after-sales service.

Theo uit Westervoort

12 zonnepanelen

Nadat ik interesse toonde, is alles op een deskundige en soepele wijze in gang gezet. Op ons huis ligt nu een uitstekend zonne-energiesysteem, die ons voorziet van milieuvriendelijke en betaalbare stroom.

Peter uit Maarssen

10 zonnepanelen

Heldere uitleg en vriendelijk personeel. Installatie was volgens afspraak en er is netjes gewerkt. Super om te zien dat de meter terugloopt als de zon schijnt! Ook zonder investering je steentje bijdragen aan het milieu.

Peter uit Oldemarkt

12 zonnepanelen

Snel geregeld, duidelijke afspraken en geen cent te veel.

Hay uit Venray

11 zonnepanelen

De plaatsing van de zonnepanelen was binnen een dag gebeurd. Monteurs waren echt vakmensen en zeer vriendelijk. Ik kan het iedereen aanraden. Daarna nog gebeld door Solease of alles in orde was. Echt super.

Meer ervaringen

Onze droom

Een duurzame toekomst

Wij willen de wereld beter achterlaten voor onze kinderen dan we hem kregen. Schoner vooral. Dat doen wij door verschillende duurzame maatregelen voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze droom is om alle geschikte woningen te voorzien van zonnepanelen en isolatie, zodat we samen CO2 kunnen besparen. Alleen zo kunnen we de klimaatverandering tegengaan en de energietransitie versnellen.

Doe ook mee met de energietransitie! Al anderhalf miljoen huishoudens gingen je voor met zonne-energie. Dat is geen druppel op de gloeiende plaat meer, maar serieuze impact!

Meer over Solease

Impact zonne-energie in cijfers

1.520.293 huizen

met zonnepanelen in NL

32.350.268 kWh

opgewekt met onze panelen

19.410.160 kilo

CO2 bespaard door onze klanten