ZONNEPANELEN ZEELAND

Woon jij in Zeeland en wil je overstappen op zonnepanelen? Solease plaatst je zonnepanelen zonder dat een investering nodig is. Wek je eigen zonne-energie op, bespaar direct en help de provincie haar klimaatdoelen te behalen. Goed voor je portemonnee, prettig voor het milieu en top voor de waarde van je huis. Bekijk direct hoe wij zonnepanelen in Zeeland mogelijk maken.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Zeeland

Kies voor zonnepanelen in Zeeland

Huiseigenaren met zonnepanelen in Zeeland zullen met een tevreden blik kijken naar de opbrengst van zonne-energie. Zeeland is namelijk de meest zonnige provincie van Nederland met maar liefst 2.000 zonuren per jaar. Daarmee wekt een gemiddeld systeem in Zeeland 1.000 kWh per jaar meer op dan in andere provincies. Het is daarom niet gek dat steeds meer huiseigenaren in Zeeland de overstap maken naar zonne-energie.

 

Solease maakt deze overstap eenvoudiger dan ooit. Schaf een zonnestroomsysteem aan en verdien je investering in 7 tot 9 jaar terug, óf kies voor het huren van zonnepanelen en houd je spaargeld lekker op de bank. Solease bied je de keuze om te profiteren van zonnepanelen op de manier die jij wenst.

Zonnepanelen Zeeland

Zorg samen met Solease voor zonnepanelen in Zeeland

In 2011 begon Solease met het verhuren van zonnepanelen in heel Nederland. Onze droom: de wereld beter achterlaten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. We hebben onszelf het doel gesteld om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen met zonnepanelen.

 

Sinds 2011 groeit het aantal aanvragen voor zonnepanelen in Zeeland ieder jaar weer. We hadden eigenlijk ook niets anders verwacht van de zonnigste provincie van Nederland.

Vanaf dag één besparen

Waarom onze klanten voor Solease kiezen? Met het huren van zonnepanelen bespaar je vanaf de eerste dag op je energierekening, is een investering niet nodig, kom je nooit voor verrassingen te staan en loop je geen risico’s. Je betaalt alleen voor de zonnepanelen, wij betalen voor reparaties, onderhoud en de verzekering. Jouw huurcontract is overdraagbaar en bij een overname krijg je 21% van het overnamebedrag terug.

Vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen in Zeeland

Stap nu over

Zonnepanelen kopen of huren in Zeeland

Als je kiest voor het huren van zonnepanelen in Zeeland, betaal je een maandelijks huurbedrag. De hoogte van dit bedrag hangt af van het aantal zonnepanelen dat nodig is om jouw verbruik te dekken. Onze solar experts gebruiken geavanceerde software en 3D-satellietbeelden om te berekenen wat de zonnepanelen op jouw dak gaan opbrengen.

 

Aan de hand van deze gegevens bepalen we hoeveel panelen we op je dak gaan leggen, wat de exacte kosten per maand gaan worden en hoeveel zonne-energie je per jaar opwekt. Kies je toch liever voor het kopen van zonnepanelen voor jouw dak in Zeeland? Geen probleem, dat kan ook bij Solease.

De diverse voordelen

De keuze voor zonnepanelen in Zeeland is een verstandige. Door de relatief gunstige ligging van de Zeeland kent de provincie veel meer zonuren per jaar dan de rest van Nederland. Dit lijkt ieder jaar zelfs nog verder toe te nemen.

Veel zon = gunstig voor het rendement

De zon schijnt steeds vaker en doordat ook de luchtkwaliteit verbetert, wekken zonnepanelen steeds meer energie op. Dit is gunstig voor het rendement. Als de zon zo vaak schijnt, waarom zou je er dan niet van profiteren? Niet alleen is dit gunstig voor je eigen portemonnee, de wereld wordt er ook beter van.

Flexibiliteit

Doordat je zonnepanelen tientallen jaren kunnen meegaan, maak je een grote impact. Het huren van onze zonnepanelen in Zeeland geeft je de flexibiliteit om de zonnepanelen op ieder gewenst moment van ons over te nemen of over te dragen aan de nieuwe eigenaar van je woning.

Wel de lusten, niet de lasten

Kosten voor onderhoud en reparaties nemen wij voor onze rekening. Hetzelfde geldt overigens voor de verzekering. Wij controleren de werking van het systeem en faciliteren een monitoring app, zodat jij op de hoogte blijft van de status en opbrengst van de panelen op jouw dak.


De provincie Zeeland staat op nummer drie van provincies die het meeste hernieuwbare energie opwekt

Een huis in Zeeland wekt gemiddeld 1.000 kWh meer op in een jaar dan een huis in een andere provincie.

Zeeland is met ruim 2.000 zonuren de meeste zonnige provincie van Nederland.

Kies voor Solease

Wil jij direct profiteren van de vele voordelen van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Zeeland draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Solease zorgt voor een hoogwaardige installatie en een prettige service. Geen bijkomende kosten, geen verrassingen!

 

Benieuwd wat zonnepanelen op jouw dak in Zeeland opleveren? Vraag een offerte aan of doe direct de dakcheck. Je kiest voor Solease, omdat:
✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen