ZONNEPANELEN NOORD-BRABANT

Zonnepanelen op jouw dak in Noord-Brabant zonder te investeren? Bij Solease is het mogelijk. Dit is het moment om voor zonnepanelen in Brabant te kiezen. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen! Benieuwd hoe het werkt en waarom zonnepanelen van Solease zo’n goed idee zijn? Lees dan verder.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Noord-Brabant

Solease legt zonnepanelen in Noord-Brabant

Zonnepanelen zijn ongekend populair in Nederland. Ook in Brabant zien we steeds vaker dat huiseigenaren besluiten om zonnepanelen te nemen. Sterker nog, dankzij de inspanningen van de provincie op het gebied van verduurzaming van de energieopwekking wordt overstappen op zonne-energie in Noord-Brabant steeds interessanter.

 

Het provinciebestuur heeft de ambitie om in 2050 100% van de energie duurzaam op te wekken. Op de korte termijn ligt de focus op 50% duurzame energie in 2030. Ondertussen groeit het gemiddeld aantal zonuren per jaar in Brabant stevig door en zien steeds meer inwoners dat het kiezen voor zonnepanelen loont. Ben jij de volgende Brabander die overstapt op zonne-energie?

Kopen of huren

Waarom zonnepanelen in Brabant huren?

Zonnepanelen bieden veel voordelen, maar toch zien we dat de hoge investering bij de aanschaf van een zonnestroomsysteem een drempel vormt voor veel huiseigenaren. Daarom begon Solease in 2011 met het verhuren van zonnepanelen in heel Nederland. Ondertussen liggen onze zonnepanelen ook op de daken van veel Brabantse huishoudens.

 

Door zonnepanelen te huren in plaats van te kopen, bespaar je direct op je energierekening is het niet nodig om een flink bedrag te investeren. Voor een vast bedrag per maand ben je van alle gemakken voorzien:
✓ Besparen vanaf de 1e dag
✓ Geen investering nodig
✓ Zonnepanelen van de hoogste kwaliteit
✓ De rekening voor onderhoud en reparatie is voor Solease
✓ Wij betalen de verzekering
✓ Geen BKR-registratie
✓ Een overdraagbaar huurcontract

Vraag een offerte aan bij Solease

Stap nu over

Weten hoeveel jij gaat opwekken?

Solease maakt het overstappen op zonnepanelen in Noord-Brabant eenvoudiger dan ooit. We bekijken samen naar het kostenplaatje en naar de verwachte opbrengst. Alle extra kosten zijn voor onze rekening en met behulp van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden berekenen onze solar experts heel nauwkeurig hoeveel zonne-energie de panelen op jouw dak gaan opwekken.

 

Zo zie je meteen wat een zonnestroomsysteem op jouw dak oplevert en word jij niet verrast door extra kosten of een tegenvallende opbrengst. Mogen wij een voorstel doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte op via onze website. Natuurlijk houden we rekening met jouw speciale wensen en geven we een passend advies.

Interesse in zonnepanelen in Noord-Brabant?

Het kiezen voor zonnepanelen in Brabant is kiezen voor je portemonnee en voor een betere toekomst. Gemiddeld besparen onze klanten zo’n €130 extra per jaar. Dankzij de hoge kwaliteit van onze zonnepanelen ben je verzekerd van een systeem dat ook na twintig jaar nog winstgevend is. Over de gehele levensduur van je zonnestroomsysteem bespaar je dus al snel duizenden euro’s.
Ondertussen draag je bij aan een betere wereld door je zonne-energie zelf op te wekken en minder afhankelijk te zijn van energiemaatschappijen die nog altijd gebruik maken van fossiele brandstoffen om een groot deel van hun energie op te wekken. Help jij ons mee met het realiseren van onze droom? Alleen samen krijgen we alle geschikte daken in Nederland vol met zonnepanelen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in het gezellige Noord-Brabant?

Noord-Brabant wilt dat de opgewekte energie in 2030 50% duurzaam is en in 2050 100%.

De provincie telt nu al ruim 100.000 woningen met zonnepanelen. Sluit jij je hierbij aan?

Met 1500 zonuren per jaar is de provincie Noord-Brabant geschikt voor het opwekken van zonne-energie.

Profiteer direct zonder te investeren

Wil jij direct profiteren van de vele voordelen van zonne-energie? Met zonnepanelen op jouw dak in Noord-Brabant draag jij bij aan een betere toekomst én bespaar direct ongeveer 10% je op je energiekosten. Het systeem overnemen na een maand, een jaar of 10 jaar? Dat kan bij ons op ieder moment, zonder boete.

 

Solease zorgt voor een hoogwaardige installatie en ook voor de onderhoud, monitoring en reparaties kun je op ons rekenen. Zonder bijkomende kosten! Benieuwd wat zonnepanelen op jouw dak in Brabant opleveren? Vraag een offerte aan of doe direct de dakcheck. Je kiest voor Solease, omdat:
✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen