ZONNEPANELEN GRONINGEN

Particuliere huiseigenaren in Groningen kunnen zonder te investeren zonnepanelen op hun dak laten installeren. De huurconstructie van Solease maakt het mogelijk om direct zonne-energie op te wekken zonder investering. Het aantal zonuren in Groningen stijgt namelijk jaarlijks. Kijk daarom snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Liever zonnepanelen in Groningen kopen? Ook dit is mogelijk bij Solease. Help ons naar een groenere en betere toekomst door voor onze zonnepanelen te kiezen.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen in Groningen

Zonnepanelen op je dak in Groningen

Inmiddels is Groningen groot voorstander van het creëren van een duurzaam milieu. Zo zijn er veel huizen en daken die voorzien zijn van zonnepanelen en dit worden er hopelijk alleen maar meer. Momenteel staat provincie Groningen op de tweede plek voor de meeste zonnepanelen op woningen. Hiermee is Groningen een inspiratiebron voor andere provincies en steden.

 

Solease wil de provincie steunen en anderen inspireren om zonnepanelen te kopen of te huren in Groningen. Hoe je het ook wenst, Solease biedt jou de keuze om te profiteren en te genieten van zonnepanelen. Wanneer je een zonnestroomsysteem koopt dan verdien je de investering binnen 7 tot 9 jaar terug. Bij het huren van zonnepanelen is de investering voor ons en betaal jij alleen een maandelijks bedrag. Zo eenvoudig kan het zijn.

Direct besparen

Solease plaatst zonnepanelen in Groningen

Solease vindt het belangrijk om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Door onze huurconstructie betaal je enkel een maandelijks bedrag en huur je onze zonnepanelen in Groningen. Hierbij start het besparen op de energierekening gelijk. Wij betalen voor reparaties, onderhoud en ook de verzekering nemen wij voor onze rekening.

 

Op deze manier hopen we je een handje in de goede richting te helpen. Ga je verhuizen? Dat is geen enkel probleem. Het huurcontract is namelijk overdraagbaar en bij een overname krijg je 21% van het overnamebedrag terug.

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Groningen

Stap nu over

Vrijblijvend advies van onze solar experts

Zonnepanelen in Groningen huren? Om een inschatting te maken hoeveel zonnepanelen je daadwerkelijk nodig hebt op je dak in Groningen, hoeveel zonne-energie zij kunnen opwekken, en hoeveel je dus kunt besparen helpen onze solar experts je graag verder.

 

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte maken onze experts gebruik van geavanceerde software en 3D-satellietbeelden om vrijwel exact te bepalen wat er benodigd is. Hier komt ook een schatting uit van de hoogte van de maandelijkse kosten. Vaak bespaar je zelfs meer dan berekend was. Ook voor het kopen van zonnepanelen kun je bij Solease terecht.

Direct besparen begint met de zekerheid van Solease

Zonnepanelen in Groningen leveren veel voordelen op. Doordat de zon gemiddeld op jaarbasis steeds vaker schijnt, wekken zonnepanelen steeds meer energie op. En dit is goed voor jouw portemonnee! Onze klanten merken dit ook. Zij besparen gemiddeld €130 per jaar extra, in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken. Niet alleen is de besparing voor jouzelf een mooie winst, maar zeker ook voor het milieu.

Doordat jij jouw eigen energie opwekt met zonnepanelen, hoef je deze stroom niet af te nemen van een energieleverancier. Op deze manier draag ook jij een steentje bij aan een betere toekomst. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in Groningen.


De provincie Groningen wilt in 2050 alleen nog duurzame energie gebruiken.

16% van de energie in Groningen is duurzaam opgewekt. In 2020 streeft de provincie naar een aandeel van 21%.

De gemeente Groningen staat op de tweede plaats als het gaat om de meeste zonnepanelen op woningdaken. Sluit jij je hierbij aan?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is kiezen voor een beter en gezonder milieu en is aangenaam voor je portemonnee. Met zonnepanelen op jouw dak in Groningen bespaar je gemiddeld 10% op de energiekosten. Wij leveren hoog kwaliteit zonnepanelen en komen deze vakkundig op jouw dak plaatsen. Geen onnodige kosten, wel direct besparen!

 

Interesse in het professioneel laten plaatsen van zonnepanelen in Groningen? Vul dan vrijblijvend het formulier in of doe direct de dakcheck. Onze voordelen:

 

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Klanten waarderen ons met een 9.2
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs
✓ Overnemen kan iedere maand zonder boete
✓ Niet-goed-geld-terug garantie
✓ Huren = incl. monitoring, onderhoud & reparaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen