Solease is jarig en trakteert!

Solease bestaat dit jaar 10 jaar en om dat te vieren geven wij een hoge korting op onze zonnepanelen. Ben jij er klaar voor om de overstap te maken naar 100% groene energie en te gaan besparen op je energierekening?

Je ontvangt de eerste 10 maanden 50% korting op de huurprijs. Liever kopen? Dan geven we €25 korting per paneel weg. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ga uiterlijk op 31 oktober 2021 akkoord met deze offerte om deze feestelijke korting te ontvangen.

Bekijk de actievoorwaarden.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen? Prijs opvragen!

Stap nu over

Alleen betalen voor wat je nodig hebt

Ieder dak is verschillend. Op het ene schijnt de zon volop, op het andere valt wat schaduw. Er zijn grote daken, platte daken, kleine daken en daken met ramen of pijpjes. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Wij stellen daarom een zonnestroomsysteem samen dat helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Weg met onnodig zware (lees: dure) omvormers of optimizers als je die niet nodig hebt. Zo profiteer jij van scherpe prijzen en maximaliseer jij je besparing.

Liever kopen?

Stop met teveel betalen

De energie die zonnepanelen opwekken, hoef je niet meer te kopen van de energiemaatschappij. Dat scheelt geld. Je maandelijkse energiekosten gaan daardoor direct flink omlaag en na een paar jaar heb je de investering voor je zonnepanelen alweer terugverdiend.

Zie je op tegen de investering? Dan is huren misschien wat voor je, daarbij hoef je de zonnepanelen niet zelf aan te schaffen. Vind je de terugverdientijd lang? Bedenk je dan dat zonnepanelen makkelijk 25 tot 30 jaar meegaan. Na 6-7 jaar terugverdientijd, zit jij dus nog zo’n 20 jaar voor een dubbeltje op de eerste rang.

Partners