ZONNEPANELEN ZEELAND

Via Solease kunnen woningeigenaren nu zonnepanelen laten plaatsen in Zeeland zonder te investeren. Profiteer van het opwekken van jouw eigen zonne-energie, bespaar direct en help ook de provincie Zeeland mee om haar klimaatdoelen te halen.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Zeeland

Zonnepanelen in Zeeland? Jazeker!

Huiseigenaren met zonnepanelen in Zeeland zullen met een tevreden blik kijken naar de opbrengst van zonne-energie. De zon schijnt namelijk het meest in de provincie Zeeland, met maar liefst 2.000 zonuren per jaar. Daarmee wekt een gemiddeld systeem in Zeeland 1.000 kWk per jaar meer op dan in minder zonnige provincies. Het is daarom niet gek dat steeds meer huiseigenaren in Zeeland de overstap maken naar zonne-energie. Sommige kiezen er voor om direct het volledige zonnestroomsysteem aan te schaffen. Voor anderen is een investering van duizenden euro’s een stap te ver. Zij kiezen voor het huren van zonnepanelen, waarbij er geen investering nodig is. Bij Solease maken we dit mogelijk. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Zeeland en ben je van alle gemakken voorzien. Als je de panelen op een later moment alsnog wilt overkopen, dan is dit geen probleem. Elke maand kun je weer kiezen om de zonnepanelen van ons over te nemen. Je bouwt gedurende het huren namelijk een koopkorting op, waardoor je op een later moment alsnog kunt besluiten om de zonnepanelen tegen een gunstigere prijs over te nemen. Je bent verder verzekerd van panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Zeeland

Als je kiest voor huren, dan betaal je een maandelijks huurbedrag. Dit bedrag hangt af van het aantal zonnepanelen dat nodig is om jouw verbruik te dekken. Nu vraag jij je natuurlijk af hoe hoog dit bedrag dan is en wat je hier maandelijks meegaat opwekken. Onze medewerkers staan voor je klaar. Vraag snel een vrijblijvende offerte bij ons aan, zodat wij onze specialisten aan het werk kunnen zetten om een voorstel op tafel te leggen. Doordat iedere woning en ieder gezin uniek is, stellen we alleen een zonnestroomsysteem samen dat volledig bij jouw dak past. Indien je aanvullende wensen hebt, dan nemen we die natuurlijk ook mee.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Zeeland leveren veel voordelen op. Door de relatief gunstige ligging van de Zeeland kent de provincie veel meer zonuren per jaar dan de rest van Nederland. Dit lijkt ieder jaar zelfs nog verder toe te nemen. De zon schijnt steeds vaker en doordat ook de luchtkwaliteit verbetert, wekken zonnepanelen steeds meer energie op. Dit is gunstig voor het rendement. Als de zon zo vaak schijnt, waarom zou je er dan niet van profiteren? Niet alleen is dit gunstig voor je eigen portemonnee, de wereld wordt er ook nog eens een stukje beter van. Doordat je zonnepanelen tientallen jaren kunnen meegaan, maak je een grote impact. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in het zonnige Zeeland.


De provincie Zeeland staat op nummer drie van provincies die het meeste hernieuwbare energie opwekt

Een huis in Zeeland wekt gemiddeld 1.000 kWh meer op in een jaar dan een huis in een andere provincie.

Zeeland is met ruim 2.000 zonuren de meeste zonnige provincie van Nederland.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.