ZONNEPANELEN NOORD-BRABANT

Zonder investering zonnepanelen op jouw dak in Noord-Brabant. Er zijn verschillende redenen waarom juist dit het moment is om zonnepanelen te installeren in de provincie Noord-Brabant. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Zonne-energie op eigen dak

Zonnepanelen in Noord-Brabant? Jazeker!

Steeds vaker zien we huiseigenaren in Noord-Brabant die besluiten om zonnepanelen te nemen. Een logische keuze, omdat de provincie Noord-Brabant vooruitstrevend is qua verduurzaming van de energie opwekking. Naast de lange termijn doelstelling voor 100% duurzame energie in 2050 heeft de provincie Noord-Brabant haarzelf ook al voor de kortere termijn als doel gesteld om in 2030 50% van de energieopwekking duurzaam te laten verlopen. Daarnaast zien we ook het gemiddeld aantal zonuren per jaar groeien. Om deze redenen zien we inwoners van Noord-Brabant steeds vaker investeren in groene stroom via zonnepanelen. Een mogelijke drempel kan de relatief hoge investering zijn bij de aanschaf van een zonnestroom systeem. Bij Solease snappen we dit maar al te goed. Daardoor kun je bij ons de keuze maken om voor een maandelijks bedrag zonnepanelen te huren en eventueel op een later moment over te nemen. Hierdoor kun je al direct beginnen met besparen op jouw energierekening, zonder dat je duizenden euro’s moet investeren. Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Noord-Brabant

Overstappen op zonnepanelen in Noord-Brabant hoeft geen lastige keuze te zijn. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een duidelijk verhaal over de kosten per maand en wat het je onder de streep oplevert. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte bij ons aan, zodat wij onze specialisten aan het werk kunnen zetten om dit voor jou op papier te zetten. We stellen een zonnestroomsysteem samen dat volledig bij jouw dak past en berekenen de opbrengst ervan als je de zonnepanelen op jouw huis in Noord-Brabant laat installeren. Uiteraard nemen we jouw wensen altijd als uitgangspunt bij het vinden van een passend advies.

De diverse voordelen

De voordelen van zonnepanelen in Noord-Brabant zijn duidelijk. Doordat de provincie een steeds hoger aantal zonuren per jaar kent, weet je zeker dat zonnepanelen jou op jaarbasis een mooi bedrag opleveren. Zo besparen onze klanten gemiddeld €130 extra per jaar. Daarnaast is duurzame energie het andere grote pluspunt. Je wekt schone energie op met jouw eigen panelen in plaats van het afnemen van grijze stroom van de energieleverancier. Hierdoor lever jij een bijdrage aan onze droom, namelijk om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in het gezellige Noord-Brabant?


Noord-Brabant wilt dat de opgewekte energie in 2030 50% duurzaam is en in 2050 100%.

De provincie telt nu al ruim 100.000 woningen met zonnepanelen. Sluit jij je hierbij aan?

Met 1500 zonuren per jaar is de provincie Noord-Brabant geschikt voor het opwekken van zonne-energie.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.