ONTVANG TOT €250 CASHBACK

Solease gaat samen met jou knallend het nieuwe jaar in! Kies voor groene stroom van eigen dak in 2021 en bespaar direct op je energierekening.

Meedoen met de actie? Vraag dan zo snel mogelijk een offerte aan. Geef uiterlijk 15 januari 2020 akkoord op de offerte en ontvang de cashback direct als korting op de systeemprijs. Met de dure decembermaand voor de deur kun je de korting vast goed gebruiken.
Bekijk de actievoorwaarden

OFFERTE ZONNEPANELEN KOPEN

Zonne-energie

Goedkoper uit met zonnepanelen

De energie die zonnepanelen opwekken, hoef je niet meer te kopen van de energiemaatschappij. Dat scheelt geld. Je maandelijkse energiekosten gaan daardoor direct flink omlaag en na een paar jaar heb je de investering voor je zonnepanelen alweer terugverdiend.

Stop met teveel betalen!
Wij stellen daarom een zonnestroomsysteem samen dat helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Ieder dak is verschillend. Op het ene schijnt de zon volop, op het andere valt wat schaduw. Er zijn grote daken, platte daken, kleine daken en daken met ramen of pijpjes. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Genoeg punten om op te kunnen besparen! Weg met onnodig zware (lees: dure) omvormers of optimizers als je die niet nodig hebt. Zo profiteer jij van scherpe tarieven en maximaliseer jij je besparing.

Vragen?

Vragen? Stel ze gerust

Stel hier je vraag

Vragen?

Vragen? Stel ze gerust

Stel hier je vraag

Partners