Veelgestelde klantvragen – Wijzigingen

Op deze pagina staan veelgestelde vragen over hoe het in zijn werk gaat als je iets wilt wijzigen aan je gegevens of het zonnestroomsysteem op jouw dak. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 • Welke wijzigingen moet ik aan Solease melden?

  Houd ons op de hoogte van belangrijke wijzigingen die invloed hebben op hoe we je kunnen bereiken, op betalingen en op je woonsituatie. Bijvoorbeeld als je verhuisplannen, een nieuw telefoonnummer, e-mailadres of rekeningnummer hebt. Heb je een huurcontract en wil je die op een andere naam zetten? Dan moet je dat ook aan ons doorgeven.

 • Hoe geef ik wijzigingen door aan Solease?

  Wijzigingen kun je doorgeven door een e-mail te sturen naar info@solease.nl of door gebruik te maken van het contactformulier. Denk hierbij aan een nieuw telefoonnummer, e-mailadres of rekeningnummer.
     Contactformulier

 • Ik wil mijn systeem uitbreiden, kan ik zonnepanelen bij laten plaatsen?

  Zonnepanelen bij laten plaatsen is mogelijk, afhankelijk van de beschikbare ruimte op je dak en van omvormer die bij jouw thuis is geïnstalleerd. Een omvormer kan maar een bepaald vermogen aan. Als het zonnestroomsysteem meer vermogen heeft dan je omvormer aankan, dan kan dit voor schade zorgen. Wil je het systeem op je dak uitbreiden, maar past dit niet meer op de omvormer? Dan kun je een 2e systeem laten installeren, op voorwaarde dat er genoeg ruimte is op je dak voor minimaal 4 zonnepanelen.

  Voordat wij een legplan maken adviseren wij de klant om hun toekomstig verbruik te schatten, zodat het systeem ook in de toekomst passend is naar de energiebehoefte. Het beste is om van te voren al een duidelijk beeld te hebben van het energieverbruik nu en in de toekomst.

  Wil je weten het mogelijk is om zonnepanelen op jouw dak te laten bijplaatsen? Stuur dan een e-mail naar info@solease.nl.

Help ons verbeteren

Hebben bovenstaande antwoorden jou geholpen?

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN?

Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat je graag te woord.
Contact