Veelgestelde vragen – Isolatie

Op deze pagina staan veelgestelde vragen over isolatie. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 • Hoeveel graden scheelt spouwmuurisolatie?

  Hoewel het exacte temperatuurverschil afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de isolatiematerialen en de kwaliteit van de installatie, kun je vaak een temperatuurverschil van enkele graden ervaren na het isoleren van de spouwmuren. Zo is het onder zomerse omstandigheden wat koeler en onder winterse omstandigheden wat warmer.

 • Wat is de beste isolatie voor spouwmuur?

  De beste isolatie voor spouwmuren hangt af van verschillende factoren, zoals de conditie van de muur, het type bouwsteen van de buitengevel en de dikte van de spouwmuur. Om te bepalen welk materiaal het meest geschikt is, is een adviesgesprek met onze isolatiepartner op locatie nodig. Tijdens dit gesprek kunnen zij jouw situatie beoordelen en het beste isolatiemateriaal aanbevelen.

 • Waarom zou ik mijn woning willen isoleren?

  Met isolatie kun je tot 30% op de energiekosten besparen bij gemiddeld stookgedrag. Geen overbodige luxe met de torenhoge gasprijzen van nu! Isoleren is dus naast financieel interessant ook comfortabel én goed voor het milieu. Je kunt je investering binnen enkele jaren terugverdienen (gemiddeld 3-5 jaar).

  Naast het beperken van energieverlies, is het raadzaam om duurzame energie op te wekken met onze zonnepanelen. Door slim om te gaan met energie bespaar je CO2, ook dat is duurzaam!

 • Kan ik subsidie krijgen als ik mijn woning laat isoleren?

  Ben je al bekend met de ISDE, oftewel, de ‘Investeringssubsidie Duurzame Energie’? Je komt in aanmerking voor deze tijdelijke subsidie als je minstens twee maatregelen laat uitvoeren in je woning.

  Wil je weten hoeveel subsidie je kunt krijgen? Ga dan naar de website van het Rijksdienst voor ondernemend Nederland www.rvo.nl.

 • Welke isolatievormen biedt Solease aan?

  Je huis isoleren kan op verschillende manieren. Wij verzorgen in totaal vijf vormen van isolatie om jouw energieverbruik omlaag te krijgen. We isoleren muren, daken, glas, vloeren en de bodem van jouw woning.

 • Geeft Solease gratis advies welke isolatie voor mij geschikt is?

  Ja. Zodra jouw informatieaanvraag bij ons binnen is, nemen we binnen 2 dagen contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Isolatie is altijd maatwerk. Daarom komt er eerst een specialist bij je thuis kijken wat er mogelijk is. Op basis daarvan krijg je een offerte.

Help ons verbeteren

Hebben bovenstaande antwoorden jou geholpen?

smiley boossmiley ontevredensmiley neutraalsmiley tevredensmiley blij

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN?

Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat je graag te woord.
Contact