Wij doen mee aan fiets-naar-je-werk-dag!

Op 25 mei 2023 is het weer Fiets naar je Werk Dag. Deze dag heeft als doel om mensen in beweging te krijgen en om vaker de auto te laten staan. Wel zo duurzaam! Bij Solease reizen we al voornamelijk met de fiets of het OV, want duurzaamheid is erg belangrijk voor ons als bedrijf. Daarom doen wij ook mee met deze dag en maken we er gelijk een ludieke actie van, waarbij we geld inzamelen voor een goed doel. We sluiten aan bij het initiatief van de NFP (Nationale Fietsprojecten Groep) en dit jaar wordt er geld ingezameld voor CooP-Africa.

Sponsor één van onze helden of of meld je aan om zelf ook mee te doen!

Sponsor jij ons?

Wat gaan we doen?

Op deze dag stappen verschillende collega’s op de fiets om naar kantoor te gaan (en ook weer naar huis). En sommige medewerkers wonen zeker niet om de hoek!
De deelnemers melden zich aan via www.fietsnaarjewerkdag.nl om zo het goede doel te steunen (én kans te maken op een heuse elektrische fiets!)
Daarnaast organiseren we een feestelijk onthaal op ons kantoor, inclusief groene loper!

 

 

Gertjan – Sales & Marketing Manager
Aantal km naar kantoor: 47

Deze ludieke actie is gestart door Gertjan. Grappend en grollend zeiden we tegen elkaar: niemand zal ooit geloven dat jij hier aan mee gaat doen. Nu het bijna weer zover is, begint hij een beetje zenuwachtig te worden.

Michelle – Solar Consultant
Aantal km naar kantoor: 45,4

Michelle doet mee met deze actie, omdat het haar een leuke uitdaging lijkt. Daarnaast is het ook lekker sportief, dus dat is ook mooi meegenomen!

Pierre – CEO
Aantal km naar kantoor: 8,5

Pierre pakt bijna altijd de fiets waar mogelijk om niet met de auto te hoeven. Dat betekent ook met 3 zware boodschappentassen in het weekend. Voor dit event doet hij ook nog een extra rondje Ruigenhoekse polder. Gewoon omdat het (duurzaam) kan!

Jessica – UX Designer
Aantal km naar kantoor: 13

Jessica pakt altijd de fiets naar kantoor, zo word je goed wakker in de morgen en kun je lekker genieten van het mooie landschap onderweg. Ze draagt graag haar steentje bij aan deze leuke groene actie!

Jacob – Marketing & Communicatie 
Aantal km naar kantoor: 9

Jacob is er trots op dat hij altijd naar kantoor fietst (niet verder vertellen; maar als het regent pakt hij weleens de bus). Daarom kon ook hij niet achterblijven met deze challenge en fietst heen én terug op zijn stalen ros.

Maurice – IT manager
Aantal km naar kantoor: 21

Maurice doet mee, omdat hij duurzaamheid héééél belangrijk vindt. En alle beetjes helpen! Daarom is hij ook bij Solease komen werken.

Rutger – Operations medewerker
Aantal km naar kantoor: 3

Stiekem woont Rutger op steenworp afstand van kantoor in de gezellige binnenstad van Utrecht. Toch stapt hij ook op de fiets – omdat het gezond is!

Sophie – Marketing & Communicatie 
Aantal km naar kantoor: 11

Voor Sophie is fietsen naar werk heel normaal, maar de hondenkar maakt ook 11 km nog een beetje zwaar. Uiteraard wil ze ook solidair zijn naar haar collega’s die van verder komen fietsen. Ze hoopt vooral dat er met deze actie een leuk bedrag wordt opgehaald!

Robin – Junior Cloud Developer (IT)
Aantal km naar kantoor: 55

Robin wil graag de uitdaging aangaan met een retourtje kantoor vanuit zijn hometown Leiden. Fietsen is goed voor de conditie, en nog beter voor het milieu!

Roderick – CFO
Aantal km naar kantoor: 205

Wist je dat Roderick regelmatig op de fiets naar werk komt? Deze tocht is voor hem  een fluitje van een cent, dus maakt hij het extra uitdagend en hij ook nog even op en neer naar Breda.

Max – Operations medewerker
Aantal km naar kantoor: 10

Max fietst in zijn vrije tijd ook regelmatig, hij vindt het heerlijk om buiten te fietsen! Misschien fietst hij nog een extra rondje voor het goede doel!

Loes – HR manager
Aantal km naar kantoor: 9

Loes toert elke werkdag met haar stadsfiets over de grachten van Utrecht, want alle kleine beetjes helpen. Wist je dat er in Utrecht regelmatig fietsfiles zijn?

Nardi – Solar Consultant
Aantal km naar kantoor: 16

Nardi vond dat ze niet achter kon blijven met deze hype, en stapt vanuit Zeist op de fiets naar kantoor. Storm, regen of zon, Nardi laat zich niet gek maken!

 

Jesse – Solar sales consultant
Aantal km naar kantoor: 6

Jesse pakt de fiets vanaf Nieuwegein en gaat zoals vroeger samen met z’n buddy Florens naar kantoor fietsen. Even weer de oude gezellige traditie oppakken. Hij mag zijn fiets gaan afstoffen en klaarmaken voor deze rit.

Florens – Financial controller
Aantal km naar kantoor: 12

Florens heeft collega Jesse weten te overtuigen om ook mee te doen aan Fiets-naar-je-werk-dag. Zelf fietst hij altijd naar kantoor en baalt ontzettend als hij wind tegen heeft. Misschien is het hem deze dag meer gegund en waait de wind in z’n rug.