Wij doen mee aan fiets-naar-je-werk-dag!

Op 19 mei 2022 is het Fiets naar je Werk Dag. Deze dag heeft als doel om mensen in beweging te krijgen en om vaker het OV te laten gaan of de auto te laten staan. Wel zo duurzaam! Bij Solease reizen we al voornamelijk met de fiets of het OV, maar duurzaamheid is één van onze kernwaarden. Dus ook wij doen mee met deze dag en maken er gelijk een ludieke actie van, waarbij we geld inzamelen voor een goed doel. Sponsor jij één van onze helden?

Sponsor jij ons?

Wat gaan we doen?

Op deze dag stappen verschillende collega’s op de fiets om naar kantoor te gaan (en ook weer naar huis). En sommige medewerkers wonen zeker niet om de hoek!

Moedig jij onze collega’s aan? Je kunt één van hen namelijk sponsoren voor deze fietsactie met een vast bedrag kiezen of misschien hou je wel van een gokje en sponsor je een bedrag per km.

Jouw donatie wordt uiteindelijk gesponsord aan Trees for All. Net als Solease draagt Trees for All bij aan de verduurzaming van Nederland. Zonnepanelen zijn voor op huizen en bomen voor in de grond, strijden op 2 fronten! Ook leuk is dat Trees for All gevestigd is in Utrecht bij station Vaartsche Rijn, op 10 minuutjes fietsen van kantoor.

Gertjan – Sales & Marketing Manager
Aantal km naar kantoor: 47 km

Deze ludieke actie is gestart bij Gertjan. Grappend en grollend zeiden we tegen elkaar: niemand zal ooit geloven dat jij hier aan mee gaat doen. Nu wordt het wel heel erg echt, en begint hij een beetje zenuwachtig te worden.

Britt- Marketing & communicatie medewerker
Aantal km naar kantoor: 8,5 km

Britt doet mee met deze actie, omdat bomen de longen van de aarde zijn en er teveel bomen gekapt worden. Zou ze deze tocht afleggen op de bakfiets of haar mama-fiets?

Pierre – CEO
Aantal km naar kantoor: 8,5 km

Pierre pakt bijna altijd de fiets waar mogelijk om niet met de auto te hoeven. Dat betekent ook met 3 zware boodschappentassen in het weekend. Voor dit event doet hij ook nog een extra rondje Ruigenhoekse polder. Gewoon omdat het (duurzaam) kan!

Jessica – Operationeel medewerker
Aantal km naar kantoor: 9 km

Jessica gaat waarschijnlijk haar fiets en/of zichzelf pimpen voor deze duurzame dag en legt haar fietstocht vast met haar telefoon of GoPro. Wij zijn benieuwd naar de kiekjes!

Maurice – IT manager
Aantal km naar kantoor: 21 km

Maurice doet mee, omdat hij duurzaamheid héééél belangrijk vindt. Daarom is hij ook voor Solease komen werken. En hij is zo dedicated dat hij op zijn vrije dag gaat fietsen!

Gaby – B2B sales manager
Aantal km naar kantoor: 33 km

Gaby houdt van uitdagingen en teamspirit. Dus ook zij springt op de fiets voor het goede doel. Go Gaby!

Denise – Marketing & communicatie medewerker
Aantal km naar kantoor: 10,5 km

Als medeorganisator van Fiets-naar-je-werk-dag kan Denise natuurlijk niet achterblijven. Dus hop-hop spring op die fiets!

Ronald – Operationeel medewerker
Aantal km naar kantoor: 69 km

Ronald gaat vanuit Den Haag buddy Gertjan in Zoetermeer ophalen en daarmee geld ophalen omdat hij het doel belangrijk vind. Hij gaat zelfs proberen terug te fietsen!

Luc – Operationeel manager
Aantal km naar kantoor: 1,3 km

Luc woont het dichtstbij ons kantoor. Geruchten gaan dat men denkt dat hij stiekem op kantoor woont 🙈. Complimenten voor zijn solidariteit om zijn collega’s te supporten met die paar km’s!

Roderick – CFO
Aantal km naar kantoor: 205 km

Wist je dat Roderick regelmatig op de fiets naar werk komt? Deze tocht is voor hem  een fluitje van een cent, dus maakt hij het extra uitdagend en gaat op de koffie bij onze collega Guido in Breda.

Loes – Chief Happiness Officer
Aantal km naar kantoor: 9 km

Loes toert elke werkdag met haar stadsfiets over de grachten van Utrecht, want alle kleine beetjes helpen. Wist je dat er in Utrecht regelmatig fietsfiles zijn?

Eduard – IT medewerker
Aantal km naar kantoor: 17,5 km

Eduard heeft een speed pedelec en sjeest door Utrecht als hij naar kantoor gaat. Door het thuiswerken moet het stof er misschien van afgeklopt worden, maar voor dit goede doel springt hij zeker op de fiets!

 

Jesse – Solar sales consultant
Aantal km naar kantoor: 6 km

Jesse pakt de fiets vanaf Nieuwegein en gaat zoals vroeger samen met z’n buddy Florens naar kantoor fietsen. Even weer de oude gezellige traditie oppakken. Hij mag zijn fiets gaan afstoffen en klaarmaken voor deze rit.

Florens – Financial controller
Aantal km naar kantoor: 6 km

Florens heeft collega Jesse weten te overtuigen om ook mee te doen aan Fiets-naar-je-werk-dag. Zelf fietst hij altijd naar kantoor en baalt ontzettend als hij wind tegen heeft. Misschien is het hem deze dag meer gegund en waait de wind in z’n rug.