Help anderen via SlimmeBuur met ‘t verduurzamen van hun huis

SlimmeBuur is dé website waar buren elkaar adviseren over energiebesparende maatregelen. Steeds meer Nederlanders zijn slim bezig door bijvoorbeeld hun huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. Maar je weet waarschijnlijk nog goed dat voordat jij zonnepanelen nam je ook met diverse vragen zat. Help jouw buren een handje en deel jouw kennis en ervaring.

Geld besparen

Meld je aan als SlimmeBuur

Op de kaart delen SlimmeBuren hun ervaringen met isolatie en zonnepanelen. Iedereen die vragen heeft kan een SlimmeBuur opzoeken om deze vragen te stellen. Je hoeft zeker geen duurzaamheidsexpert te zijn. Alleen al door het delen van jouw ervaring kun je jouw buren helpen.

En wanneer jij iemand enthousiast kan krijgen over Solease, zodat hij via jou klant wordt. Kom jij nog eens in aanmerking met onze aanbrengbonus van €100!

Meld je aan als SlimmeBuur en help jouw buren verder!

Solease werkt samen met SlimmeBuur

Solease heeft de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen en dat alle woningen zijn geïsoleerd.

Een platform zoals SlimmeBuur, een initiatief van klimaatstichting HIER, zorgt ervoor dat we elkaar kunnen helpen om stappen te zetten richting een duurzaam huis en dat past goed bij onze droom.

Meewerken aan onze droom