ZONNEPANELEN? DOE DE DAKCHECK

Zonnepanelen? Doe de dakcheck!

Ontdek in 2 minuten of jouw dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. Gratis en vrijblijvend.

In 2 minuten resultaat

We hebben je dak op het oog!

Dakcheck tool loading

Dakcheck tool loading

HET RESULTAAT IS ONDERWEG!

Je ontvangt het dakcheckresultaat binnen een paar minuten op het door jou opgegeven emailadres.

Korting op zonnepanelen: huur de eerste 3 maanden gratis!

Actievoorwaarden

Tijdens de actieweken profiteer je van megakorting op zonnepanelen bij Solease. Meedoen met de actie? Check zelf je dak met onze dakcheck en laat daarna onze experts een maatwerkofferte maken. Geef je uiterlijk 31 oktober akkoord op de offerte, dan huur je de eerste 3 maanden gratis Solease zonnepanelen. Liever kopen? Dan krijg je een korting op de systeemprijs ter waarde van 3 maanden huur. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. De korting is niet geldig met terugwerkende kracht. Solease brengt alleen offertes uit voor geschikte daken in Nederland. Solease behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Partner

Praxis werkt samen met Solease

Praxis en Solease slaan de handen ineen om samen de huizen in Nederland te verduurzamen door middel van zonne-energie van eigen dak. Er is bewust gekozen om zonnepanelen niet alleen te verkopen, maar ook te huur aan te bieden.

Solease verhuurt al sinds 2011 zonnepanelen om zonne-energie voor iedereen mogelijk te maken. Met ons huurconcept nemen wij de grootste drempels, zoals de investering, en al het geregel (reparaties, verzekering en monitoring) weg en kunnen ook gezinnen met een lager inkomen overstappen op zonne-energie. Tegenwoordig is het ook mogelijk om direct de zonnepanelen bij ons te kopen en kun je gebruik maken van onze btw-service.

Zonnepanelen in 3 stappen

STAP 1:
Laat je dak beoordelen door onze experts

Doe je een aanvraag? Dan nemen wij contact met je op om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Vervolgens ontvang je een offerte met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en de kosten.

 


 

STAP 2:
De zonnepanelen worden professioneel geïnstalleerd

Na jouw akkoord op de offerte plannen de installatie van je zonnepanelen. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken professioneel en op een veilige manier.

Binnen een dag wek je je eigen groene stroom op. De statistieken volg je natuurlijk in via een app.

 


 

STAP 3:
Start met geld besparen!

Zodra je systeem is geïnstalleerd begin je direct met besparen. De eerste maand al!

Ook na de installatie staan wij altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om het terugvragen van het btw-bedrag van de Belastingdienst.

Zonnepanelen in 3 stappen

1. Dakcheck

Na je dakcheck- of offerteaanvraag nemen wij contact met je op om aanvullende vragen en je persoonlijke wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je een offerte met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en het huurbedrag.

2. Installatie

Als je akkoord gaat met de offerte plannen we een afspraak in voor de installatie van je zonnepanelen. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken op een veilige manier. Binnen een dag wek je je eigen groene stroom op.

3. Besparen!

Zodra je systeem is geïnstalleerd begin je direct met besparen. Ook na de installatie staan wij altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om het terugvragen van het btw-bedrag van de Belastingdienst.

Direct besparen

Goedkoper uit met zonnepanelen

De energie die zonnepanelen opwekken, hoef je niet meer te kopen van de energiemaatschappij. Dat scheelt geld. Je maandelijkse energiekosten gaan daardoor direct flink omlaag en na een paar jaar heb je de investering voor je zonnepanelen alweer terugverdiend.

Stop met teveel betalen!
Wij stellen daarom een zonnestroomsysteem samen dat helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Ieder dak is verschillend. Op het ene schijnt de zon volop, op het andere valt wat schaduw. Er zijn grote daken, platte daken, kleine daken en daken met ramen of pijpjes. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Genoeg punten om op te kunnen besparen! Weg met onnodig zware (lees: dure) omvormers of optimizers als je die niet nodig hebt. Zo profiteer jij van scherpe tarieven en maximaliseer jij je besparing.

Huren of kopen?

Wat is voor jou de beste keuze?

Je kunt natuurlijk zelf het beste beoordelen wat bij jou past: zonnepanelen huren of kopen. Ons overzicht kan daarbij helpen. Zo kun je eindelijk een weloverwogen keuze maken en belangrijker nog: je stopt met te veel betalen voor stroom

Daarnaast zorgen zonnepanelen op je dak voor een beter energielabel en stijgt de waarde van jouw woning. En als je moet kiezen, dan voelt het toch een stuk beter om te betalen voor schone zonne-energie dan voor kolenstroom van je energieleverancier. Als je niets doet, ga je sowieso niet besparen.

Belangrijkste voordelen van zonnepanelen

Financiële voordelen

✔ Met 10 zonnepanelen bespaar je zo’n €600 per jaar op je energierekening

✔ Na ongeveer 6 – 9 jaar heb je je investering terugverdiend

✔ Minder tot geen last meer van energieprijsstijgingen door je energieleverancier

Voordelen voor het milieu

✔ De energie uit zonnepanelen is 100% groene stroom op: super duurzaam

✔ Zonnepanelen verlagen jouw CO2-uitstoot, dit remt de opwarming van de aarde

✔ Je draagt bij aan een schonere wereld voor je (klein)kinderen

Voordelen voor je huis

✔ Je profiteert met zonnepanelen van een beter energielabel voor je huis

✔ Je huis wordt meer waard door de zonnepanelen (gemiddeld €5000)

✔ Zonnepanelen zorgen voor schaduw op je dak en dus koelere kamers in de zomer.

Weten wat jij kan besparen?

Benieuwd wat jij met jouw dak kan gaan besparen? Laat het ons eens doorrekenen. Onze experts staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Thijs uit Maasbracht

12 zonnepanelen schuin dak

Het werkt geweldig met Solease: goede afspraken, correcte levering en goede monitoring. Zeer tevreden.

Laura uit Lisse

13 zonnepanelen schuin dak

Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. Ze komen afspraken na,  de installatie in een dag en zijn er probleempjes dan worden die heel snel opgelost. Erg blij met deze panelen die op mijn dak liggen sinds 15 december!

Rein en Truus uit Lienden

14 zonnepanelen schuin dak

Vandaag zijn de zonnepanelen van Solease geplaatst. De beide heren waren keurig op tijd en gingen direct aan de slag. De regen die ‘s morgens slechts af en toe in korte buien viel, werd in de middag almaar heviger en…

Aleks uit Westervoort

9 zonnepanelen schuin dak, 5 zonnepanelen plat dak

Voor en tijdens de overeenkomst en installatie heel prettig contact gehad met goede en heldere afspraken. Er kwamen bekwame en meedenkende installateurs. Tot nu toe zijn we zeer tevreden en zien we de lease zonnig tegemoet :)”.

Bert uit Beegden

33 zonnepanelen schuin dak

Alles super geregeld en goede service. Onze panelen draaien op volle toeren sinds juli 2017

Alfred uit Didam

12 zonnepanelen schuin dak

Geweldig, deze mogelijkheid om panelen op je dak te krijgen. Afgelopen maand bijna 100 euro stroom opgewekt voor een leaseprijs van 54 euro. De installatie is van hoge kwaliteit, keurig aangelegd en goede recensies van de gebruikte merken. Met de…

Remy uit Zwolle

12 zonnepanelen plat dak

Perfect gegaan met de installatie. 4 uur werk. Fijne monteurs. Goed overleg hoe ik het graag wil hebben. Niks geen kabel in het zicht…let the sun shine!!

Chris uit Zetten

22 zonnepanelen schuin dak

Prima ervaringen met Solease, zowel de afspraken als montage en opbrengst. Geweldig.

Hay uit Venray

11 zonnepanelen schuin dak

Nadat ik een offerte had aangevraagd is het allemaal snel gegaan De plaatsing van de zonnepanelen was binnen een dag gebeurt. Monteurs waren echt vakmensen en zeer vriendelijk. Ik kan het iedereen aanraden. Daarna nog gebeld door Solease of alles…

Wim uit Tiel

10 zonnepanelen schuin dak

Solease heeft vanaf eerste contact t/m de perfect werkende oplevering vakkundig werk geleverd. Prettig bedrijf met een enthousiaste uitstraling.

Ger uit Breskens

19 zonnepanelen schuin dak

Prima advies, heldere informatie over kosten en plaatsing. Goede after-sales service.

Henk uit Maastricht

9 zonnepanelen schuin dak

Geweldig hoe je te woord wordt gestaan bij Solease. Vol verwachting klopt ons hart, op 2 juni 2017 hebben ze bij ons de panelen geïnstalleerd. Geweldig dat ze eerst een dakinspectie hebben gedaan, zo kom je niet voor onverwachte verassingen…

Theo uit Westervoort

12 zonnepanelen schuin dak

Na interesse van mijn kant voor het leasen-huren van zonnepanelen en het benaderen van Solease voor informatie, is alles op een deskundige en soepele wijze in gang gezet. Ons huis is voorzien van een uitstekende zonne-energiesysteem, die ons voorziet van…

John uit Harlingen

8 zonnepanelen schuin dak

Vanaf vrijdag 9 februari liggen de panelen op het dak. Frits en Bert uit het Groningerland, hebben ze met vakwerk op het dak gelegd. Al met al een super goed bedrijf en de samenwerking met de installateurs geeft de klanten…

Gerrit uit Hurdegaryp

10 zonnepanelen schuin dak

Dankzij Solease heb ik nu ook een aandeel in het opwekken van schone energie. Het aanmelden en begeleiding van Solease was heel prettig en persoonlijk. Je was niet één van de zovele. Ook de afspraak met de installateur was goed…

Bas uit Oosterbierum

9 zonnepanelen schuin dak

Vrijdag 9 februari zijn hier de panelen geplaatst door Frits & Bert. Top gasten; was gezellig en werd zeer netjes uitgelegd allemaal! Zelf nog even geholpen met de draden trekken, handje extra was even makkelijker! Na een paar uurtjes werkte…

Peter uit Oldemarkt

12 zonnepanelen schuin dak

Snel geregeld, duidelijke afspraken en geen cent te veel.

Agnes uit Son en Breugel

12 zonnepanelen schuin dak

Super service en vragen worden heel snel beantwoord. In 1 woord, geweldig👍👍👍

Peter uit Maarssen

10 zonnepanelen schuin dak

Heldere uitleg en vriendelijk personeel. Installatie was volgens afspraak en netjes gewerkt. Ook hierbij weer duidelijke uitleg. Super om te zien dat de meter terugloopt wanneer de zon schijnt! Ook zonder investering nu je steentje bijdragen aan een beter milieu….

Koos uit Bedum

12 zonnepanelen schuin dak

Super de luxe! De zonnepanelen liggen mooi op het dak en zijn mooi aangelegd. Laat de zon maar komen! Soms worden ze gespoeld met een regenbui. Dankzij de coating blijven ze daardoor mooi schoon.

Meer ervaringen

Offerte aanvragen

Als je dak geschikt is voor zonnepanelen, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte voor jou. Profiteer nu van extra voordeel uit zonne-energie tijdens onze Doe Maar Duurzaam-actieweken: de eerste 3 maanden gratis zonnepanelen huren.
Bekijk de actievoorwaarden