Zonnepanelen dakcheck & maatwerkofferte

Wij checken je dak met geavanceerde software die onder andere gebruik maakt van luchtfoto’s. Als je dak geschikt is voor zonnepanelen, maken wij gratis een maatwerkofferte voor jou. Een huisbezoek is niet nodig en dit scheelt weer in de kosten… én CO2-uitstoot!

Voorbeeld offerte zonnepanelen huren Solease

Dit zeggen onze klanten:

Benieuwd naar nog meer ervaringen van onze klanten?

Klanten beoordelen Solease met:
4,8 van 5 sterren op Facebook
4,8 van 5 sterren op Google

Offerte zonnepanelen huren bij Solease

Gratis, vrijblijvend en inclusief dakcheck

Ben je je aan het oriënteren op zonnepanelen? Best een grote investering, hè? Bovendien duurt het jaren voor je je investering eruit hebt. Maar je wilt wel op dit moment van je dure rekening en vuile energie af. Alleen je hebt het geld simpelweg niet of je wilt niet zo’n groot bedrag uitgeven aan zonnepanelen. Hoewel je graag een stuk groener leeft moet je vervuilende stroom blijven gebruiken. Dat steekt. Vooral omdat die stroom je meer kost dan de energie uit zonnepanelen.

Door het huren van zonnepanelen bespaar je direct op je energiekosten. Ook stap je meteen over op schone en duurzame energie. Dat lucht op! Zo geniet je net een beetje extra van elke zonnestraal. Je ziet direct het resultaat van een zonnige dag als piek in de statistieken op de monitorings-app.

Beschik jij volledig over een eigen dak? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, inclusief dakcheck. Dan weet je meteen wat jouw dak jou oplevert.

Solease kan helaas geen zonnepanelen installeren op daken die onderdeel zijn van een VVE of op huurhuizen.  

Vraag offerte aan

Geen investering vooraf

Huur je zonnepanelen? Dan ga je direct ongeveer 10% besparen op je energiekosten.

Volledig ontzorgd

Wij regelen alles en zorgen dat jouw systeem optimaal blijft draaien. Gegarandeerd. Anders krijg je je huur terug.

Flexibel contract

Jij bepaalt hoe lang je huurt. Vanaf de eerste maand kan je het systeem overnemen, zonder boete.

Hoogste kwaliteit

Want goede kwaliteit is ook in ons belang aangezien wij eventuele kosten dekken als er iets mis is.

Niets houdt je tegen

De grote voordelen van huren: je spaargeld blijft op de bank, je gaat direct besparen en je hebt geen zorgen over onverwachte kosten van onderhoud, reparaties of verzekeringen. Die zijn voor Solease.

Trots als een pauw

Als je eenmaal zonnepanelen hebt, voel je je niet meer schuldig over het gebruiken van energie uit kolen- of kerncentrales. En je draagt niet meer bij aan de klimaatverandering. Sterker nog: je voelt je top! Je bent trots op je zonnepanelen. Want jij bent onderdeel van de energietransitie, samen met nog een half miljoen bezitters van zonnepanelen. Jij geeft het goede voorbeeld, bent zelfvoorzienend en geniet compleet zorgeloos van energie van eigen dak.

Zonnepanelen huren? Zo werkt het:

Je kiest voor Solease

  • Flexibel: je kunt het systeem op elk moment overnemen, bijvoorbeeld al na 1 maand. Jij bepaalt.
  • Garantie: als het systeem niet goed werkt, ontvang je jouw huurbedrag terug.
  • Eerlijk: onze experts geven eerlijk advies, gedacht vanuit jouw mogelijkheden, wensen en behoeften. Zo betaal je nooit meer dan nodig.
  • Duurzaam: met geavanceerde software kunnen we op afstand je dak inmeten zodat we tijd en benzine besparen. En we werken zo veel mogelijk papierloos.
  • Vrij: je kunt zelf je stroomleverancier kiezen.
  • Vriendelijk: ervaar zelf het prettige contact met onze medewerkers. Wij denken met je mee en verwelkomen jou met open armen.

Twijfel je nog?

Ga dan eerst huren en bouw meteen korting op die van pas komt als je later wilt kopen. Wil je alvast meer weten over zonnepanelen huren? Kijk dan op de volgende pagina’s voor meer informatie over:

Vraag offerte aan

Onze partners:

Gefinancierd door jouw provincie:

solease zonnepanelen huren

Solease is te bereiken via info@solease.nl, tel: 030 – 320 02 37 of via de chat op de website (binnen kantooruren)