Wie zou nog meer van Solease moeten weten?

Jij bent enthousiast over jouw zonnepanelen en bent ervan overtuigd dat jouw vrienden, buren of familie ook kunnen profiteren van de zon. Hieronder kun je hun namen opgeven! Jouw vriend of vriendin krijgt dan van ons een mailtje. Hierin noemen we jouw naam en staat informatie over Solease. Zodra jouw vriend klant bij ons is krijg jij van ons een bonus t.w.v. € 100. Je mag zo veel vrienden aanbrengen als je wilt.

Deel je enthousiasme over zonnepanelen van Solease

Vriendenformulier

  • Vul eerst je eigen gegevens in


  • Wie van jouw vrienden zou over ons moeten weten?

  • Vul je het adres van je vriend ook in? Dan kijken wij alvast of zijn of haar dak geschikt is.

Actievoorwaarden

Wanneer is iemand klant?
Iemand is bij ons klant als de zonnepanelen op het dak zijn geïnstalleerd en de (eerste) betaling binnen is. Voor al onze klanten gelden de algemene voorwaarden. Per huishouden kan er slechts 1 persoon klant worden.

Wie mag een klant opgeven?
Ben je (voormalig) klant van Solease en nodig je jouw vrienden, buren of familie uit op persoonlijke titel (dus met je eigen naam)? Dan mag je meedoen aan deze actie. We gaan er van uit dat iedereen de aangedragen vrienden zelf persoonlijk op de hoogte heeft gebracht
Iedere persoon die je aandraagt is een persoonlijke connectie en stelt het op prijs dat je hem of haar opgeeft. Commerciële en bedrijfsmatige deelacties worden uitgesloten van deelname.

Wat ontvangen aangedragen vrienden? 
Wij sturen je vrienden een email met betrekking tot deze actie. Hierin noemen we jouw naam, staat een downloadlink naar een brochure en vragen we om het maken van een belafspraak. Mogelijk bellen we jouw vriend ook nog eens zelf om de wensen door te spreken.

Hoe wordt de aanbrengbonus uitgekeerd?
De bonus wordt verrekend met jouw maandelijks huurbedrag. Het is mogelijk dat dit over meerdere maanden verspreid wordt, waardoor je dus geen of minder huur hoeft te betalen over de zonnepanelen. De verrekening van de bonus is terug te vinden op de factuur.

Meerdere aanmeldingen per persoon
Als één van je vrienden door meerdere mensen wordt aangedragen, dan krijgt alleen de eerste aandrager de aanbrengbonus. Solease houdt dit bij.

Aanpassen van de voorwaarden
Solease mag de voorwaarden rond deze actie op elk moment aanpassen. Hierover hoeven we niet te communiceren. We hebben het recht om vergoedingen in te trekken als we vermoeden dat er sprake is van fraude of als deelacties niet in lijn zijn met de algemene voorwaarden.

Vragen?
Heb je vragen over de voorwaarden of over deze actie? Stel ze gerust! Neem contact met ons op via Contact, bel ons op 030 – 320 02 37 of mail naar info@solease.nl.

Beoordeling schrijven

Ben je trots op de zonnepanelen op jouw dak? Of heb je de service van Solease als heel prettig ervaren? Laat dan een recensie achter voor op onze website. Daar worden we blij van!

Beoordeel ons