Zonnepanelen via Solease in samenwerking met Feenstra/Vattenfall

Welkom bij Solease. Je bent door Feenstra/ Vattenfall naar ons verwezen. Sinds 2015 werken Feenstra/Vattenfall samen met Solease. Vul hieronder je gegevens in om te zien wat er mogelijk is met jouw dak.

Partner

Samenwerking met Solease

Sinds 2015 werken Feenstra/ Vattenfall samen met Solease als duurzaam erkend specialist om zoveel mogelijk mensen te helpen om over te stappen op duurzame energie van eigen dak.

Waarom je bij ons klant wilt zijn:

✓ Duizenden tevreden klanten door heel Nederland
✓ Ruim 10 jaar ervaring
✓ Systemen vanaf 4 zonnepanelen
✓ Installatie mogelijk op complexere daken en situaties
✓ Scherpe prijs voor zeer betrouwbare systemen
✓ Lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs

Belangrijkste voordelen van zonnepanelen

Financiële voordelen

✔ Met 10 zonnepanelen bespaar je zo’n € 1.294 per jaar op je energierekening

✔ Na ongeveer 3 jaar en 6 maanden heb je je investering terugverdiend

✔ Minder tot geen last meer van energieprijsstijgingen door je energieleverancier

Voordelen voor het milieu

✔ De energie uit zonnepanelen is 100% groene stroom op: super duurzaam

✔ Zonnepanelen verlagen jouw CO2-uitstoot, dit remt de opwarming van de aarde

✔ Je draagt bij aan een schonere wereld voor je (klein)kinderen

Voordelen voor je huis

✔ Je profiteert met zonnepanelen van een beter energielabel voor je huis

✔ Je huis wordt meer waard door de zonnepanelen

✔ Zonnepanelen zorgen voor schaduw op je dak en dus koelere kamers in de zomer.

Direct besparen

Goedkoper uit met zonnepanelen

Door zelf je eigen zonne-energie op te wekken, kun je flink besparen op je energierekening. Je maandelijkse energiekosten gaan daardoor direct omlaag. De besparing met zonnepanelen loopt gemiddeld op tot wel €825 per jaar!  Dit betekent dat je de investering die je bij het aanschaffen doet al na zo’n 5 tot 7 jaar terugverdiend hebt. Doordat een zonnestroomsysteem minimaal 25 jaar meegaat, betekent dat dus nog jarenlang ‘gratis’ stroom.

Stop met teveel betalen!
Wij stellen een zonnestroomsysteem samen dat helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Ieder dak is verschillend. Op het ene schijnt de zon volop, op het andere valt wat schaduw. Er zijn grote daken, platte daken, kleine daken en daken met ramen of pijpjes. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Genoeg punten om op te kunnen besparen! Weg met onnodig zware (lees: dure) omvormers of optimizers als je die niet nodig hebt. Zo profiteer jij van scherpe tarieven en maximaliseer jij je besparing.

Zonnepanelen in 3 stappen

1. Dakcheck

Doe je een aanvraag? Dan nemen wij contact met je op om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je een offerte met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en de kosten.

2. Installatie

Als je akkoord gaat met de offerte plannen we een afspraak in voor de installatie van je zonnepanelen. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken op een veilige manier. Binnen een dag wek je je eigen groene stroom op.

3. Besparen!

Zodra je systeem is geïnstalleerd begin je direct met besparen. Ook na de installatie staan wij altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om het terugvragen van het btw-bedrag van de Belastingdienst.

Weten wat jij kan besparen?

Benieuwd wat jij met jouw dak kan gaan besparen? Laat het ons eens doorrekenen. Onze experts staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Bert uit Hoornsterzwaag

44 zonnepanelen

Bij ons zijn 44 zonnepanelen geplaatst, het verliep allemaal vlekkeloos. We hebben in precies 14 dagen nu al meer dan 303 kg CO2 bespaard en ruim een boom geplant. Wij zijn super tevreden.

Marcel uit Zoetermeer

11 zonnepanelen

Keurige offerte met duidelijke uitleg en een uitgebreide analyse. Op de dag van plaatsing ging alles van een leien dakje. Intussen, na bijna 10 maanden, honderden euro’s bespaard. Kortom: Solease is absoluut een topbedrijf!

John uit Harlingen

8 zonnepanelen

Monteurs Frits en Bert hebben de panelen met vakwerk op het dak gelegd. Ik raad het iedereen aan om een offerte aan te vragen. Solease geeft je goede raad en informatie. Goed team met gedreven mensen! Top!!!

Hetty uit Lelystad

10 zonnepanelen

Wat een geweldige service bij Solease. Ondanks de regenbuien netjes en snel geïnstalleerd. Schuin dak en aan beide zijden geïnstalleerd! Uitleg vooraf was ook geweldig compleet.

Ger uit Breskens

19 zonnepanelen

Prima advies, heldere informatie over kosten en plaatsing. Goede after-sales service.

Theo uit Westervoort

12 zonnepanelen

Nadat ik interesse toonde, is alles op een deskundige en soepele wijze in gang gezet. Op ons huis ligt nu een uitstekend zonne-energiesysteem, die ons voorziet van milieuvriendelijke en betaalbare stroom.

Peter uit Maarssen

10 zonnepanelen

Heldere uitleg en vriendelijk personeel. Installatie was volgens afspraak en er is netjes gewerkt. Super om te zien dat de meter terugloopt als de zon schijnt! Ook zonder investering je steentje bijdragen aan het milieu.

Peter uit Oldemarkt

12 zonnepanelen

Snel geregeld, duidelijke afspraken en geen cent te veel.

Hay uit Venray

11 zonnepanelen

De plaatsing van de zonnepanelen was binnen een dag gebeurd. Monteurs waren echt vakmensen en zeer vriendelijk. Ik kan het iedereen aanraden. Daarna nog gebeld door Solease of alles in orde was. Echt super.

Ted en Gerry uit Overdinkel

15 zonnepanelen

Na eerst goed alles doorgesproken te hebben, zijn op 2 juli 15 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit verliep super. Kunnen via een app de panelen uitlezen. Tot nu toe zijn we heel tevreden.

Rein en Truus uit Lienden

14 zonnepanelen

De monteurs waren keurig op tijd en gingen direct aan de slag. De heren lieten zich niet ontmoedigen door slecht weer en werkten door totdat alle 14 zonnepanelen op het dak lagen. Wat een bikkels, chapeau!

Remy uit Zwolle

12 zonnepanelen

Perfect gegaan met de installatie. 4 uur werk. Fijne monteurs. Goed overleg hoe ik het graag wil hebben. Niks geen kabel in het zicht…let the sun shine!!

Gerrit uit Hurdegaryp

10 zonnepanelen

Dankzij Solease wek ik nu ook schone energie op. Het aanmelden en de begeleiding van Solease was heel prettig en persoonlijk. Twee ervaren installateurs kwamen op de afgesproken dag en hebben het keurig gemonteerd. Prima werk.

Dick uit IJsselstein

12 zonnepanelen

Natuurlijk willen wij meedoen aan klimaatverbetering, echter met onze leeftijd liepen wij tegen allerlei beperkingen aan. Door de klantgerichte en positieve instelling van Solease verdwenen deze als sneeuw voor de zon.

Thijs uit Maasbracht

12 zonnepanelen schuin dak

Het werkt geweldig met Solease: goede afspraken, correcte levering en goede monitoring. Zeer tevreden.

Laura uit Lisse

13 zonnepanelen

Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. Ze komen afspraken na, de installatie in een dag en zijn er probleempjes dan worden die heel snel opgelost. Erg blij met deze panelen die op mijn dak liggen sinds 15 december!

Aleks uit Westervoort

14 zonnepanelen

Voor en tijdens de overeenkomst en installatie heel prettig contact gehad met goede en heldere afspraken. Er kwamen bekwame en meedenkende installateurs. Tot nu toe zijn we zeer tevreden en zien we de lease zonnig tegemoet :)”.

Bert uit Beegden

33 zonnepanelen

Alles super geregeld en goede service. Onze panelen draaien op volle toeren sinds juli 2017

Alfred uit Didam

12 zonnepanelen

Geweldig, deze mogelijkheid om panelen op je dak te krijgen. Afgelopen maand bijna 100 euro stroom opgewekt voor een leaseprijs van 54 euro. De installatie is van hoge kwaliteit, keurig aangelegd en goede recensies van de gebruikte merken. Met de…

Chris uit Zetten

22 zonnepanelen

Prima ervaringen met Solease, zowel de afspraken als montage en opbrengst. Geweldig.

Meer ervaringen