Ervaringen Solease zonnepanelen

Natuurlijk zijn wij erg enthousiast over onze dienstverlening, maar het is veel belangrijker dat onze klanten dat zijn. Daar gaat het uiteindelijk om! Ben je benieuwd naar wat zij over ons zeggen? Lees dan de ervaringen van Solease klanten hieronder, bekijk hun reviews op Facebook of hun Google recensies.

Facebook reviews    Google recensies

Ervaringen van Solease klanten

 • Bert uit Hoornsterzwaag

  Op 18 en 19 juli zijn bij ons de 44 Solease zonnepanelen geplaatst, het verliep allemaal vlekkeloos. Frits en Bert van de firma Comfix hebben uitstekend werk verricht, ondanks de hitte gingen ze stug door. Dankzij deze mooie zomer denken wij toch wel dat we een super opbrengst gaan halen. We hebben in precies 14 dagen nu al meer dan 303 kg CO2 bespaard en ruim een boom geplant. Wij zijn super tevreden en wensen Solease nog veel succes voor de toekomst. Jullie idealen worden in ieder geval al veelvuldig gekopieerd.

  Sebastiaan uit Dordrecht

  Vandaag 14 panelen geplaatst. Super gedaan. Snel en goed. Absolute aanrader. Alles helemaal netjes aangesloten en weggewerkt.

  Rene uit Hoogerheide

  Zonnepanelen geplaatst en keurig gedaan. Zelfs 2 panelen op een nog betere plaats gelegd voor het hoogste rendement. Top. Installatie van de omvormer ook netjes gedaan.
  Duidelijke uitleg.

  Alfred uit Didam

  Geweldig, deze mogelijkheid om panelen op je dak te krijgen. Afgelopen maand bijna 100 euro stroom opgewekt voor een leaseprijs van 54 euro. De installatie is van hoge kwaliteit, keurig aangelegd en goede recensies van de gebruikte merken. Met de mogelijkheid om de installatie over te nemen zijn nog alle opties open. Voorlopig geniet ik van de zon!

  Koko uit Bedum

  Super de luxe! De zonnepanelen liggen mooi op het dak en zijn mooi aangelegd. Laat de zon maar komen! Soms worden ze gespoeld met een regenbui. Dankzij de coating laag blijven ze daardoor mooi schoon.

  Ad uit Lichtenvoorde