Verduurzamen met Woningverbeteraars en Solease

 

Samenwerking Solease en de Volksbank, ASN bank, BLG wonen, Regiobank en SNS bank

Solease en de merken van de Volksbank slaan de handen ineen en helpen je met het verduurzamen van jouw woning. Op Woningverbeteraars kijken we samen wat voor jouw huis de beste verbetering is op het gebied van verduurzamen. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort in huis, maar ook voor een mooi rendement door mogelijke waardestijging en besparen op je energierekening.

Benieuwd wat er mogelijk is met jouw dak en hoeveel je kunt besparen, zonder meteen een offerte aan te vragen? Met onze online dakcheck ontdek je zelf wat er mogelijk is met jouw dak. Binnen 2 minuten heb je het resultaat.

Solease is op de hoogte van de situatie rondom de Chinese Oeigoeren en de zonnepanelensector. Omdat duurzaamheid in brede zin belangrijk is voor ons werken wij voor de aanvragen vanuit Woningverbeteraars uitsluitend met zonnepanelen die op basis van het onderzoek door Het Expertise Centrum Duurzaamheid van ASN Bank zijn goedgekeurd.

Voordelen

Voordelen van zonnepanelen bij Solease

Wanneer je zonnepanelen koopt bij Solease zit je goed. Solease kiest voor de beste materialen die betrouwbaar zijn en ook op langere termijn goed presteren, we werken samen met gecertificeerde installateurs en wij regelen gratis de btw-teruggave voor je.

✓ Bespaar tot zo’n 825 euro per jaar op je stroomkosten
✓ Gratis btw-service: wij zorgen dat je 21% btw terugkrijgt
✓ Standaard 10 jaar installatiegarantie
✓ Gratis extra zekerheid, omdat Solease is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)
✓ Inclusief monitoringsapp, zodat je kunt zien hoeveel stroom het zonnestroomsysteem opwekt
✓ Transparant; bij Solease weet je vooraf waar je aan toe bent

Wanneer je zonnepanelen koopt bij Solease dan zit je goed. Solease kiest voor de beste materialen die betrouwbaar zijn en ook op langere termijn goed presteren, we werken samen met gecertificeerde installateurs en wij regelen gratis de btw-teruggave voor je.

Solease is op de hoogte van de situatie rondom de Chinese Oeigoeren en de zonnepanelensector. Wij werken dan ook voor de aanvragen vanuit Woningverbeteraars uitsluitend met zonnepanelen die op basis van het onderzoek door Het Expertise Centrum Duurzaamheid van ASN Bank zijn goedgekeurd.

Klant aan het woord

Wilko vertelt...

Wilko uit Amersfoort wilde graag iets voor het klimaat doen én zijn energiekosten verlagen. Zo kwam hij uit bij zonnepanelen om zijn eigen groene energie op te wekken. De installatie door Solease was snel en eenvoudig geregeld via het verduurzamingsplatform Woningverbeteraars van de Volksbank. Wat is Wilko’s ervaring met de panelen tot nu toe en zit er veel onderhoud aan?

NB: Op dit moment bieden we andere zonnepanelen aan dan in deze video te zien zijn. Kijk onderaan de pagina welke zonnepanelen wij installeren.

Doe de dakcheck

Ervaren van andere klanten

Bert uit Hoornsterzwaag

44 zonnepanelen

Bij ons zijn 44 zonnepanelen geplaatst, het verliep allemaal vlekkeloos. We hebben in precies 14 dagen nu al meer dan 303 kg CO2 bespaard en ruim een boom geplant. Wij zijn super tevreden.

Marcel uit Zoetermeer

11 zonnepanelen

Keurige offerte met duidelijke uitleg en een uitgebreide analyse. Op de dag van plaatsing ging alles van een leien dakje. Intussen, na bijna 10 maanden, honderden euro’s bespaard. Kortom: Solease is absoluut een topbedrijf!

John uit Harlingen

8 zonnepanelen

Monteurs Frits en Bert hebben de panelen met vakwerk op het dak gelegd. Ik raad het iedereen aan om een offerte aan te vragen. Solease geeft je goede raad en informatie. Goed team met gedreven mensen! Top!!!

Hetty uit Lelystad

10 zonnepanelen

Wat een geweldige service bij Solease. Ondanks de regenbuien netjes en snel geïnstalleerd. Schuin dak en aan beide zijden geïnstalleerd! Uitleg vooraf was ook geweldig compleet.

Ger uit Breskens

19 zonnepanelen

Prima advies, heldere informatie over kosten en plaatsing. Goede after-sales service.

Theo uit Westervoort

12 zonnepanelen

Nadat ik interesse toonde, is alles op een deskundige en soepele wijze in gang gezet. Op ons huis ligt nu een uitstekend zonne-energiesysteem, die ons voorziet van milieuvriendelijke en betaalbare stroom.

Bereken je besparing

Onze materiaalselectie

Samen

Samen voor een duurzame wereld

Woningverbeteraars en Solease streven naar een duurzamere wereld waarin we kiezen voor duurzame maatregelen, zodat we minder gebruik hoeven te maken van fossiele grondstoffen, zoals aardgas en kolen. Dit doen we onder andere met ons gezamenlijke platform Woningverbeteraars.

Wij, bij Solease, hebben de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen. Wij doen dit al sinds 2011.

Kies voor 100% groene energie van eigen dak met zonnepanelen

Wil je jouw geld op een slimme manier investeren. Wil je meer uit je dak én je spaargeld halen? Jouw dak en spaargeld vormen met zonnepanelen een goed trio waaruit je een mooi rendement kunt verwachten. Je spaargeld op de bank levert met de huidige rente amper wat op maar op je dak is de winst van zonnepanelen gelijk aan 4% rente op je spaarrekening (bron: MilieuCentraal).

Weten wat jij kan besparen?

Voordelen van zonnepanelen bij Solease

Wanneer je zonnepanelen koopt bij Solease dan zit je goed. Solease kiest voor de beste materialen die betrouwbaar zijn en ook op langere termijn goed presteren, we werken samen met gecertificeerde installateurs en wij regelen gratis de btw-teruggave voor je.

Solease is op de hoogte van de situatie rondom de Chinese Oeigoeren en de zonnepanelensector. Wij werken dan ook voor de aanvragen vanuit Woningverbeteraars uitsluitend met zonnepanelen die op basis van het onderzoek door Het Expertise Centrum Duurzaamheid van ASN Bank zijn goedgekeurd.

Start dakcheck