Verduurzamen met Woningverbeteraars en Solease

Samenwerking Solease en de Volksbank, ASN bank, BLG wonen, Regiobank en SNS bank

Op Woningverbeteraars kijken we samen wat voor jouw huis de beste verbetering is op het gebied van verduurzamen. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort in huis, maar ook voor een mooi rendement door waardestijging en besparen op je energierekening.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een persoonlijk stappenplan voor een advies op maat.

Woningverbeteraars is een initiatief van de Volksbank en haar merken: SNS Bank, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen.

Duurzame oplossingen

Zonnepanelen

Stap over op 100% groene energie van eigen dak en bespaar daarmee direct op je stroomkosten. Milieu Centraal heeft berekend dat de winst van zonnepanelen vergelijkbaar is met een rente van 6% op een spaarrekening.

Je kunt de zonnepanelen direct bij ons kopen. Onze Solar experts kijken graag naar jouw dak om te beoordelen wat jouw dak je kan gaan opleveren.

Isolatie

Overweeg jij om jouw vloer, bodem, spouwmuur en/of dak te isoleren? Isolatie zorgt voor meer comfort in huis, waardoor je minder geld kwijt bent aan je energierekening. Continue een huis warm stoken als de warmte makkelijk naar buiten kan ontsnappen is natuurlijk zonde!

Onze isolatie experts kijken graag naar jouw huis om te beoordelen wat de isolatieverbeteringen je kunnen opleveren.

Samen

Samen voor een duurzame wereld

Solease en de Volksbank slaan de handen ineen en helpt je met het verduurzamen van jouw woning op het gebied van zonnepanelen en isolatie. Wij streven naar een duurzamere wereld waarin we kiezen voor duurzame maatregelen, zodat we minder gebruik hoeven te maken van fossiele grondstoffen, zoals aardgas en kolen.

Dit doen we onder andere met ons gezamenlijke platform Woningverbeteraars. Op Woningverbeteraars maak je een persoonlijk stappenplan en laten wij je zien welke maatregelen jouw het meeste opleveren.

Energietransitie versnellen

De Volksbank is het moederbedrijf van ASN bank, BLG Wonen, Regiobank en SNS bank. Eerder dit jaar heeft de ASN Bank samen met het Nationaal Groenfonds een investering gedaan in Solease om voor huishoudens de overstap naar zonne-energie mogelijk te maken en daarmee de energietransitie te versnellen.

Naar het persbericht