Wie zou nog meer van Solease moeten weten?

Jij bent enthousiast over jouw zonnepanelen en bent ervan overtuigd dat jouw vrienden, buren of familie ook kunnen profiteren van de zon. Hieronder kun je hun namen opgeven! Jouw vriend of vriendin krijgt dan van ons een mailtje. Hierin noemen we jouw naam en staat informatie over Solease. Zodra jouw vriend klant bij ons is krijg jij van ons een bonus. Je mag zo veel vrienden aanbrengen als je wilt.

LET OP: Als jij vrienden aanmeldt die de offerte accepteren in mei of juni 2019, dan is de bonus €150 voor de eerste persoon, €175 voor de tweede, en €200 voor elke volgende klant. Normaal is deze bonus €100 per klant. 

  • Vul eerst je eigen gegevens in


  • Wie van jouw vrienden zou over ons moeten weten?

  • Vul je het adres van je vriend ook in? Dan kijken wij alvast of zijn of haar dak geschikt is.

Wanneer is iemand klant?
Iemand is bij ons klant als de zonnepanelen op het dak zijn geïnstalleerd en de (eerste) betaling binnen is. Voor al onze klanten gelden de algemene voorwaarden. Per huishouden kan er slechts 1 persoon klant worden.

Wat is precies de duur van de speciale mei-actie?
In mei en juni 2019 is er een tijdelijke actie waarbij de aanbrengbonus hoger is, en toeneemt bij het aanbrengen van meer personen. De aanbrengpremie wordt voorlopig toegekend als een vriend/vriendin die is aangebracht de offerte accepteert binnen de actieperiode: Dus in mei en/of juni 2019, en pas definitief toegekend nadat voldaan is aan bovenstaande voorwaarde: als de zonnepanelen op het dak zijn geïnstalleerd en de (eerste) betaling binnen is. Dit laatste hoeft natuurlijk niet in mei/juni plaats te vinden, als de acceptatie maar in die maanden plaatsvindt. Ongeschikte daken of installaties die niet doorgaan tellen niet mee voor deze actie. Solease behoudt het recht om de actieperiode te verlengen.

Wie mag een klant opgeven
Ben je (voormalig) klant van Solease en nodig je jouw vrienden, buren of familie uit op persoonlijke titel (dus met je eigen naam)? Dan mag je meedoen aan deze actie. We gaan er van uit dat iedereen de aangedragen vrienden zelf persoonlijk op de hoogte heeft gebracht
Iedere persoon die je aandraagt is een persoonlijke connectie en stelt het op prijs dat je hem of haar opgeeft. Commerciële en bedrijfsmatige deelacties worden uitgesloten van deelname.

Wat ontvangen aangedragen vrienden?
Wij sturen je vrienden een email met betrekking tot deze actie. Hierin noemen we jouw naam, staat een downloadlink naar een brochure en vragen we om het maken van een belafspraak. Mogelijk bellen we jouw vriend ook nog eens zelf om de wensen door te spreken.

Meerdere aanmeldingen per persoon
Als een van je vrienden door meerdere mensen wordt aangedragen, dan krijgt alleen de eerste aandrager de aanbrengbonus. Solease houdt dit bij.

Aanpassen van de voorwaarden
Solease mag de voorwaarden rond deze actie op elk moment aanpassen. Hierover hoeven we niet te communiceren. We hebben het recht om vergoedingen in te trekken als we vermoeden dat er sprake is van fraude of als deelacties niet in lijn zijn met de algemene voorwaarden.

Vragen?
Heb je vragen over de voorwaarden of over deze actie? Stel ze gerust! Neem contact met ons op via de chatfunctie op onze website, bel ons op 030 – 320 02 37 of mail naar info@solease.nl.

Iedereen zou van het huurconcept van Solease moeten weten!

– Jan uit Uithoorn

De buren hebben op ons aanraden nu ook zonnepanelen van Solease. Zo leuk!

– Monique uit Aalten

Wij zijn fan van Solease en raden het iedereen aan!

– Theo en Gerda uit Zevenbergen

Het had niet gehoeven, maar die €100 komt goed van pas.

– Henri uit Arnhem

Op deze manier kan ik helpen om de duurzame impact van Solease te vergroten.

– Marcel uit Barneveld