Zonnepanelen leasen

Ben je op zoek naar een manier om zonder investering, gedoe en risico zonnepanelen op je dak te laten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze naam zegt het eigenlijk al: So Lease, of eigenlijk: Sol (zon) Ease (gemak)! Bij Solease kun je zonnepanelen leasen tegen een vast bedrag per maand. Wij regelen alles voor je, en je kunt iedere maand alsnog kopen, overdragen, teruggeven of inruilen tegen de nieuwste technologie.

Door de panelen bespaar je op je energierekening en die besparing is groter dan de huur die je ons betaalt. Zonnepanelen op je dak, CO2 besparen en nog geld toe ook! Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij wij op basis van je adres inschatten hoeveel geld het je gaat opleveren om je eigen zonne-energie op te gaan wekken.

Vrijblijvende offerte

Zonnepanelen leasen

Zonnepanelen leasen of huren?

Ben je specifiek op zoek naar het leasen van zonnepanelen? Leasen, huren, huurkoop, kopen met een lening, het lijkt allemaal hetzelfde. Kort samengevat houdt het in dat je bij allemaal niet vooraf zelf hoeft te investeren. Toch zijn er significante verschillen, die vooral gaan over: Wie loopt het risico als er iets mis is met de zonnepanelen en wie is de eigenaar van de zonnepanelen? Let dus goed op als je kiest voor één van deze oplossingen. Bij veel aanbieders is het moeilijk te zien of het lease, huur, huurkoop of kopen met een lening betreft en de begrippen worden nogal eens door elkaar gebruikt. Bij ons heet het in ieder geval zonnepanelen huren. Wil je meer weten over kopen met een lening (duurzaamheidslening)? Klik dan hier.

Vrijblijvende offerte

Voordelen van huren bij Solease

Bij Solease kun je de zonnepanelen dus huren. Lees meer over zonnepanelen huren en de verschillen ten opzichte van zonnepanelen kopen.
Ten opzichte van huurkoop of kopen met een lening heeft huren voor jou de volgende voordelen:

  • Solease blijft eigenaar van de panelen, en loopt alle risico op de werking van de panelen, betrouwbaarheid van de fabrikant en waardedalingen van de panelen. Geen risico voor jou dus!
  • Er is geen vaste huurperiode waar je je aan moet houden. Het contract is maandelijks opzegbaar.
  • Solease gaat een lening aan voor de zonnepanelen. Jij dus niet.
  • Je kunt altijd de panelen alsnog kopen, teruggeven, inruilen voor de nieuwste techniek, of het huurcontract overdragen aan de volgende woningeigenaar. Lees meer over onze exitopties.

Kortom: Bespaar meer dan je betaalt zonder investering, gedoe of risico. Huren bij Solease = Volledig ontzorgd!

Zo makkelijk maakt Solease het voor je.

Vrijblijvende offerte