Voordelen zonnepanelen kopen

Wil je jouw geld op een slimme manier investeren. Wil je meer uit je dak én je spaargeld halen? Jouw dak en spaargeld vormen met zonnepanelen een goed trio waaruit je een mooi rendement kunt verwachten.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen kopen? Als je zonnepanelen koopt, kun je door zelf alles uit te zoeken, bij te houden en te regelen mogelijk meer financieel voordeel behalen. De winst van zonnepanelen op je dak is gelijk aan 4% rente op je spaarrekening (bron: MilieuCentraal). 

Doe de dakcheck

Alle voordelen van zonnepanelen kopen bij Solease op een rij

Wanneer je zonnepanelen koopt bij Solease dan zit je goed. Je investeert in hetzelfde materiaal als dat wij doen voor onze huurklanten, we werken samen met gecertificeerde installateurs en

✔ Bespaar tot zo’n 825 euro per jaar op je stroomkosten

✔ Je koopt dezelfde kwaliteit als waar Solease zelf in investeert voor onze huurklanten

Gratis btw-service. Wij zorgen dat je 21% btw van het aankoopbedrag terugkrijgt

✔ Standaard 10 jaar installatiegarantie

✔ Gratis extra zekerheid, omdat Solease is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)

✔ Inclusief monitoringsapp, zodat je kunt zien hoeveel stroom het zonnestroomsysteem opwekt

✔ Transparant; bij Solease weet je op ieder moment vooraf waar je aan toe bent dus geen dure schouw als dat niet per sé nodig is en geen meerwerk achteraf wat vooraf al niet voorzien had kunnen worden.

Prijs opvragen

Wanneer kopen?

Wanneer kiezen voor kopen van zonnepanelen

Misschien vraag je je af of je zonnepanelen moet kopen of er beter aan doet om te huren. Als je je herkent in één of meer van de volgende uitspraken, is kopen wellicht een goede keuze voor je.

  • Je wilt jouw spaargeld slim investeren en gaat voor maximale besparing op lange termijn
  • Je vindt de energierekening te hoog en wilt jouw maandlasten maximaal verlagen
  • Je hebt genoeg spaargeld om een compleet zonnestroomsysteem te kopen én te onderhouden.
  • Je hebt niet genoeg spaargeld, maar wilt daar wel een lening voor afsluiten (incl. BKR-registratie)
  • Als er reparaties nodig zijn, heb je voldoende tijd om dit te regelen én financiële middelen om deze zelf te bekostigen.

Heb je niet voldoende financiële middelen om een zonnestroomsysteem te betalen of geen zin om alles goed uit te zoeken en te regelen, maar wil je wel graag zonnepanelen? Dat kan! Begin met huren. 

Zonnepanelen

Zonnepanelen, altijd een goede keuze

Zonnepanelen zijn sowieso een goede keuze, of je ze nou huurt, koopt met spaargeld, of koopt met een lening. Zonne-energie is goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. Je bespaart namelijk per jaar gemiddeld tot €825 op je energierekening en ook gemiddeld 2 ton CO2, wat gelijk staat aan de CO2 jaaropname van 100 bomen.

Tot slot leiden zonnepanelen tot een beter energielabel en dus een huis wat toekomstbestendig en meer waard is. Maar liefst 1 miljoen huishoudens in Nederland kunnen dat al bevestigen.

*met een gemiddeld zonnestroomsysteem van 12 panelen

Dit zeggen klanten over Solease

Ger uit Breskens

19 zonnepanelen

Prima advies, heldere informatie over kosten en plaatsing. Goede after-sales service.

Theo uit Westervoort

12 zonnepanelen

Nadat ik interesse toonde, is alles op een deskundige en soepele wijze in gang gezet. Op ons huis ligt nu een uitstekend zonne-energiesysteem, die ons voorziet van milieuvriendelijke en betaalbare stroom.

Peter uit Maarssen

10 zonnepanelen

Heldere uitleg en vriendelijk personeel. Installatie was volgens afspraak en er is netjes gewerkt. Super om te zien dat de meter terugloopt als de zon schijnt! Ook zonder investering je steentje bijdragen aan het milieu.

Peter uit Oldemarkt

12 zonnepanelen

Snel geregeld, duidelijke afspraken en geen cent te veel.

John uit Harlingen

8 zonnepanelen

Monteurs Frits en Bert hebben de panelen met vakwerk op het dak gelegd. Ik raad het iedereen aan om een offerte aan te vragen. Solease geeft je goede raad en informatie. Goed team met gedreven mensen! Top!!!

Hay uit Venray

11 zonnepanelen

De plaatsing van de zonnepanelen was binnen een dag gebeurd. Monteurs waren echt vakmensen en zeer vriendelijk. Ik kan het iedereen aanraden. Daarna nog gebeld door Solease of alles in orde was. Echt super.

Rein en Truus uit Lienden

14 zonnepanelen

De monteurs waren keurig op tijd en gingen direct aan de slag. De heren lieten zich niet ontmoedigen door slecht weer en werkten door totdat alle 14 zonnepanelen op het dak lagen. Wat een bikkels, chapeau!

Remy uit Zwolle

12 zonnepanelen

Perfect gegaan met de installatie. 4 uur werk. Fijne monteurs. Goed overleg hoe ik het graag wil hebben. Niks geen kabel in het zicht…let the sun shine!!

Gerrit uit Hurdegaryp

10 zonnepanelen

Dankzij Solease wek ik nu ook schone energie op. Het aanmelden en de begeleiding van Solease was heel prettig en persoonlijk. Twee ervaren installateurs kwamen op de afgesproken dag en hebben het keurig gemonteerd. Prima werk.

Thijs uit Maasbracht

12 zonnepanelen schuin dak

Het werkt geweldig met Solease: goede afspraken, correcte levering en goede monitoring. Zeer tevreden.

Kies voor 100% groene energie van eigen dak met zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak zijn een slimme investering. Naast dat het duurzaam is, ga je ook nog besparen op je energierekening. Je spaargeld op de bank levert met de huidige rente amper wat op maar op je dak is de winst van zonnepanelen gelijk aan 4% rente op je spaarrekening (bron: MilieuCentraal).

Weten wat jij kan besparen?