ZONNEPANELEN GRONINGEN

Het is nu voor particuliere huiseigenaren in Groningen mogelijk om zonder investering, via Solease, zonnepanelen te laten installeren op eigen dak. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Groningen

Zonnepanelen in Groningen? Jazeker!

Als je in Groningen woont kan je eigenlijk niet anders dan zonnepanelen op je dak laten plaatsen. Waarom? Omdat Groningen een vooruitstrevende provincie is als het gaat om zonne-energie. Zo heeft de gemeente Groningen al ontzettend veel woningen met zonnepanelen, waarmee zij op een tweede plaats staat qua gemeente met totaal aantal zonnepanelen op woningen. De gemeente kan een inspiratiebron zijn voor de rest van de provincie om als huiseigenaar te investeren in groene stroom via zonnepanelen. Solease helpt inwoners van de provincie Groningen een handje door zonnepanelen aan te bieden zonder investering. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Groningen en ben je van alle gemakken voorzien. Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Groningen

Zonnepanelen in provincie Groningen is dus zeker een goede investering. Toch is het voor veel mensen lastig om in te schatten wat zij exact moeten betalen voor zonnepanelen en hoeveel zij onder de streep verdienen. Gelukkig staan onze experts voor je klaar. Vraag snel een vrijblijvende offerte bij ons aan en zij rekenen dit precies voor je uit. We stellen een zonnestroomsysteem samen dat volledig bij jouw dak past en berekenen de opbrengst ervan als je de zonnepanelen op jouw huis in Groningen laat installeren. Uiteraard nemen we jouw wensen altijd als uitgangspunt bij het vinden van een passend advies.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Groningen leveren veel voordelen op. Doordat de zon gemiddeld op jaarbasis steeds vaker schijnt, wekken zonnepanelen steeds meer energie op. En dit is goed voor jouw portemonnee! Onze klanten merken dit ook. Zij besparen gemiddeld €130 per jaar extra, in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken! Niet alleen is de besparing voor jouzelf een mooie winst, maar zeker ook voor het milieu. Doordat jij jouw eigen energie opwekt met zonnepanelen, hoef je deze stroom niet af te nemen van een energieleverancier. Op deze manier draag ook jij een steentje bij aan een betere toekomst. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in Groningen.


De provincie Groningen wilt in 2050 alleen nog duurzame energie gebruiken.

16% van de energie in Groningen is duurzaam opgewekt. In 2020 streeft de provincie naar een aandeel van 21%.

De gemeente Groningen staat op de tweede plaats als het gaat om de meeste zonnepanelen op woningdaken. Sluit jij je hierbij aan?

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Groningen op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.