ZONNEPANELEN GELDERLAND

Solease maakt zonnepanelen in Gelderland bereikbaar voor huiseigenaren. Bij ons kun je nu namelijk direct profiteren van zonnepanelen zonder te investeren. Wees er dus op tijd bij en kijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Gelderland

Zonnepanelen in Gelderland? Jazeker!

Gelderland is bij uitstek een provincie waar inwoners overwegen op zonnepanelen op hun dak te laten installeren. Het totale vermogen van zonnepanelen in Gelderland is inmiddels al zo groot dat ruim 800.000 huishoudens kunnen worden voorzien van stroom. Dat is natuurlijk al geweldig nieuws, maar er is ook nog genoeg te winnen. Veel koopwoningen hebben nu nog geen zonnepanelen, terwijl het dak daar wel voor geschikt is. Nu de zon ook steeds vaker schijnt en deze trend waarschijnlijk de komende jaren ook door zal zetten, zien we de inwoners van Gelderland steeds vaker investeren in groene stroom via zonnepanelen. Bij Solease snappen wij echter ook dat het aankoopbedrag van zonnepanelen vaak wordt ervaren als een hoge drempel. Daarom kun je bij ons nu ook kiezen voor zonnepanelen zonder dat je een investering hoeft te doen. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Gelderland en ben je van alle gemakken voorzien. Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Drenthe

Het blijft altijd de vraag wat zonnepanelen specifiek op jouw dak kunnen opwekken. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de ligging van jouw dak. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om het aantal zonnepanelen af te stemmen op jouw energieverbruik. Teveel stroom opwekken is niet rendabel. Om antwoorden op dit soort vragen inzichtelijk te krijgen, kun je nu direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze specialisten bekijken dan vervolgens met speciale software wat er mogelijk is op jouw dak. We stellen een zonnestroomsysteem samen dat volledig bij jouw dak en verbruik past en berekenen de opbrengst ervan als je de zonnepanelen op jouw huis in Gelderland laat installeren.

De diverse voordelen

Als jij ook wilt meeprofiteren van een steeds hoger aantal zonuren per jaar, dan zijn zonnepanelen een zeer goede keuze. Door zonnepanelen op jouw dak te laten installeren, wek je eigen energie op die je niet hoeft af te nemen bij de energieleverancier. Zo bespaar je een hoop geld. Onze klanten besparen gemiddeld €130 per jaar in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken! Daarnaast draag je ook een steentje bij aan de energietransitie van fossiele van groene energie. Als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt, dan maken we gezamenlijk een grote impact. De droom van Solease is dan ook om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom dan in Gelderland.


Gelderland streeft naar 55% minder CO2-uitstoot in 2030 en een klimaatneutrale provincie in 2050.

In 2019 kon er 851 megawatt worden opgewekt met zonnepanelen. Daarmee is Gelderland de nummer 2 provincie in totaal vermogen.

Met het totale vermogen van zonnepanelen in Gelderland kunnen ruim 850.000 huishoudens worden voorzien van stroom.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.