ZONNEPANELEN FLEVOLAND

Zonder investering direct profiteren van zonnepanelen in Flevoland. Benut de ongebruikte ruimte op jouw dak voor het opwekken van zonne-energie. Bekijk snel of jouw dak geschikt is voor het huren van zonnepanelen!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen Flevoland

Zonnepanelen in Flevoland? Jazeker!

Flevoland is bekend om een typisch Nederlands fenomeen: de harde wind. Wat veel mensen niet weten is dat Flevoland gemiddeld gezien een hoog aantal zonuren ten opzichte van een groot deel van Nederland kent. Juist hierdoor zijn zonnepanelen een interessante optie voor het opwekken van energie in deze provincie. De provincie zelf ziet dit ook en heeft de ambitie uitgesproken om vanaf 2030 alleen nog maar duurzame energie op te wekken. Huiseigenaren stapten vorig jaar ook massaal in zonnepanelen, waardoor er nu voor bijna 60.000 woningen stroom opgewekt wordt door panelen. Een investering in zonnepanelen wordt door velen echter gezien als een struikelblok. Met Solease kan je als inwoner van Flevoland ook voor zonnepanelen kiezen zonder dat je een investering hoeft te doen. Voor een maandelijks bedrag huur je onze zonnepanelen in Flevoland en wordt je volledig ontzorgd. Wist je trouwens dat je niet BKR-geregistreerd wordt, dat het huurcontract overdraagbaar is én dat we een niet-goed-geld-terug garantie leveren? We plaatsen enkel panelen van de beste kwaliteit, waar na 25 jaar nog steeds minimaal 84% productiegarantie op gegeven wordt. Dat is de zekerheid van Solease!

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Flevoland

Overstappen op zonnepanelen in Flevoland hoeft geen lastige keuze te zijn. Om een goed besluit te kunnen nemen, wil je echter toch graag een overzicht van de kosten en baten van het installeren van zonnepanelen op je dak. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij stellen deze voor je samen. Op basis van jouw stroomverbruik en de ligging van jouw dak, berekenen we de opbrengst en kosten als je zonnepanelen op jouw huis in Flevoland laat installeren. Hierbij nemen we natuurlijk jouw wensen mee in het bepalen van het plaatsen van het zonnestroomsysteem.

De diverse voordelen

Zonnepanelen in Flevoland leveren veel voordelen op. Veel zonuren en een stijging in zonnige periodes de afgelopen jaren maken zonnepanelen een goede investering voor zowel de korte als lange termijn. Dit merken onze klanten ook op. Zij houden gemiddeld €130 per jaar extra over, in vergelijking met de kosten die ze kwijt zouden zijn bij de energieleverancier. Daar zijn de huurkosten dus al vanaf getrokken! Naast het financiële voordeel, heeft zonnepanelen nog een groot voordeel. Door de opwekking van groene energie helpen we allemaal mee aan een beter milieu. De droom van Solease is om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen. En waar kunnen we beter starten met het verwezenlijken van deze droom als in Flevoland.


Flevoland is de windprovincie van Nederland, maar ook het aandeel zonne-energie is aan het groeien. Qua gemiddelde duurzame energie per inwoner staat Flevoland van alle provincies op nummer 1.

De provincie heeft de ambitie om vanaf 2030 alleen nog maar te draaien op duurzame energie.

Met ruim 1600 zonuren per jaar kent Flevoland bovengemiddeld veel zon ten opzichte van veel andere provincies.

Zonnepanelen?

Waarom kiezen voor Solease?

Kiezen voor Solease is dus kiezen voor een betere toekomst én kiezen voor je portemonnee. Bespaar direct ongeveer 10% op je energiekosten en blijf besparen voor zolang als jij wilt. Het systeem van ons overnemen? Dat kan bij ons al vanaf de eerste maand, zonder boete. Wil je graag kunnen vertrouwen op je zonnestroomsysteem? Wij verzorgen de installatie, de monitoring, het onderhoud en eventuele reparaties zonder bijkomende kosten. We betalen zelfs voor je verzekering! Help ons en jezelf door onze zonnepanelen in Drenthe op je dak te plaatsen en profiteer direct van alle voordelen.