Zonnepanelen op je woonhuis

Je ziet het steeds vaker, zonnepanelen op woonhuizen. Misschien wekt zelfs iemand in je omgeving al stroom op uit zonnepanelen. Jij wilt dat ook. En terecht, want duurzame energie is de toekomst én ook nog eens voordeliger. Dat spreekt jou wel aan!

Energietransitie

Meedoen aan de energietransitie

Al bijna 800.000 Nederlandse huishoudens zijn overgestapt op zonne-energie. Jij wilt ook zonnepanelen op het dak van je koophuis, alleen iets houdt je tegen. Bijvoorbeeld dat je zonnepanelen niet zelf wilt of kunt kopen. Je weet niet welke je moet kiezen, hebt geen zin in gedoe als iets kapot gaat of onverwachte bijkomende kosten. Logisch! Dat snappen wij. Daarom nemen wij jou alle zorg uit handen. Jij schone en duuzame energie van eigen dak, meteen toegankelijk.

Dak geschikt?

Waar moet je huis aan voldoen?

Als je nadenkt over zonnepanelen, vraag je je misschien af of je dak wel geschikt is. Hoe graag we het ook willen, we kunnen niet op elk onze zonnepanelen installeren. Weten of jouw dak geschikt is? Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan van één van onze experts. Of kijk alvast hieronder om te zien waar we wel en niet op kunnen installeren.

Is jouw dak geschikt?

Geschikte daken

Op daken met onderstaande eigenschappen kunnen we wel installeren.

Eigendom
Het dak is van het jouw koophuis en jouw volledige eigendom (dus geen VVE)

Hellingshoek
Tussen de 0 en 3 graden (voor platdak-systeem) of tussen 20 en 60 graden (voor schuindak-systeem).

Vorm
Platdak, schuin dak, zadeldak, schilddak, lessenaarsdak, tentdak.

Ruimte
Voldoende schaduwvrije ruimte op het dak (naast eventuele dakramen, dakkapellen of pijpjes) voor 7 zonnepanelen of meer.

Dakbedekking
Dakpannen, bitumen, dakpanplaten, PVC, staal, golfplaten.

Ongeschikte daken

Op daken met onderstaande eigenschappen kunnen we helaas niet installeren.

Eigendom
Het dak is van het jouw huurhuis (en dus eigendom van iemand anders).

Hellingshoek
Tussen de 3 en 20 graden (voor platdak-systeem) of meer dan 60 graden (voor schuindak-systeem) .

Vorm
Franse kap/mansardedak, een koepeldak of een dak met een kromming.

Ruimte
Er passen géén 7 zonnepanelen in de schaduwvrije ruimte op het dak (naast eventuele dakramen, dakkapellen of pijpjes).

Dakbedekking
Shinkles, riet, sedum, zink, tin of leisteen daken.

Huis meer waard

Woningwaarde stijgt met zonnepanelen

Wist je dat je huis zo’n €5.000 in waarde stijgt mét zonnepanelen? De onderzoeksresultaten van Motivaction en Tias laten zien dat zonnepanelen hun volledige waarde behouden bij woningverkoop. Voor zonnepanelen is een prijsstijging aangetoond van 2,56% op de woningwaarde. Het maakt daarbij niet uit in wat voor huis je woont. Dus stel dat je je huis wilt verkopen, zijn zonnepanelen enorm gunstig. Maar liefst 44% van de kopers op de huizenmarkt geeft aan dat ze liever een huis mét zonnepanelen kopen.

Profiteer ook

Financieel rendement

Sommige mensen denken dat huren geen voordeel oplevert. Onterecht. Het kost in de meeste gevallen minder dan dat je aan je energiemaatschappij betaalt. Onze klanten besparen onderaan de streep gemiddeld zo’n €130 per jaar.

Met experts in het team die al meer dan 20 jaar ervaring hebben met zonnepanelen, weten we als geen ander hoe we het hoogste rendement uit je dak kunnen halen. Dat we het hoogste vermogen per vierkante meter en de beste prijs per kWh realiseren, is dus zeker geen toeval. Daarnaast hanteren we extra strenge regels bij de installatie en werken alleen met goede installateurs, dus bij ons zit je goed.

Dit zeggen onze klanten

Thijs uit Maasbracht

12 zonnepanelen schuin dak

Het werkt geweldig met solease goede afspraken correcte levering goede monitoring zeer tevreden.

Hans uit Duivendrecht

18 zonnepanelen schuin dak

Is het geen duurzaam plaatje?

Laura uit Lisse

13 zonnepanelen schuin dak

Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon, komen afspraken na, installatie in een dag en zijn er probleempjes dan worden die heel snel opgelost.Erg blij met deze panelen die op mijn dak liggen sinds 15 december!

Rein en Truus uit Lienden

14 zonnepanelen schuin dak

Vandaag zijn de zonnepanelen van Solease geplaatst. De beide heren waren keurig op tijd en gingen direct aan de slag. In de middag werd het weer almaar slechter, de regen die ‘s morgens slechts af en toe in korte buien…

Vincent uit Hazerswoude-Rijndijk

12 zonnepanelen schuin dak

Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen nu nog even afwachten wat het eerste jaar gaat doen qua opgewekte energie.

Aleks uit Westervoort

9 zonnepanelen schuin dak, 5 zonnepanelen plat dak

Voor en tijdens de overeenkomst en installatie heel prettig contact, goede en heldere afspraken. Er kwamen bekwame en meedenkende installateurs. Tot nu toe zijn we zeer tevreden en zien we de lease zonnig tegemoet :)”.

Bert uit Beegden

33 zonnepanelen schuin dak

Super geregeld alles en goede service. Onze panelen draaien op volle toeren sinds juli 2017

Alfred uit Didam

12 zonnepanelen schuin dak

Geweldig, deze mogelijkheid om panelen op je dak te krijgen. Afgelopen maand bijna 100 euro stroom opgewekt voor een leaseprijs van 54 euro. De installatie is van hoge kwaliteit, keurig aangelegd en goede recensies van de gebruikte merken. Met de…

Theresia uit Drachten

10 zonnepanelen schuin dak

Duidelijk uitleg. Klantenservice is prima, geven bij vragen alle uitleg, bewijs enz. Zeer snelle reacties bij accepteren van huurovereenkomst. Binnen de kortste keren zijn de zonnepanelen op dak en kun je beginnen met besparen.

Remy uit Zwolle

12 zonnepanelen plat dak

Perfect gegaan met de installatie. 4 uur werk. Fijne monteurs. Goed overleg hoe ik het graag wil hebben. Niks geen kabel in het zicht…let the sun shine!!

Chris uit Zetten

22 zonnepanelen schuin dak

Prima ervaringen met Solease, zowel de afspraken als montage en opbrengst nu geweldig

Hay uit Venray

11 zonnepanelen schuin dak

Nadat ik een offerte had aan gevraagd is het állemaal snel gegaan De plaatsing van de zonnepanelen was binnen een dag gebeurt. Monteurs echt vakmensen zeer vriendelijk. Ik kan het iedereen aanraden. Daarna nog gebeld door Solease of alles in…

Andre uit Brunssum

11 zonnepanelen schuin dak

Prima ervaringen met Solease, zowel de afspraken als montage en opbrengst nu geweldig!

Wim uit Tiel

10 zonnepanelen schuin dak

Solease heeft vanaf eerste contact t/m de perfect werkende oplevering vakkundig werk geleverd. Prettig bedrijf met een enthousiaste uitstraling.

Ger uit Breskens

19 zonnepanelen schuin dak

Prima advies, heldere informatie over kosten en plaatsing. Goede after-sales service.

Meer ervaringen bekijken

Enthousiast geworden?

Benieuwd wat jij met jouw dak kan gaan besparen? Laat het ons eens doorrekenen. Onze experts staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

Offerte aanvragen