Zonnepanelen van TBI & Solease

TBI en Solease slaan de handen ineen om samen de huizen in Nederland te verduurzamen door middel van zonne-energie van eigen dak. Er is bewust gekozen om zonnepanelen niet alleen te verkopen, maar ook te huur aan te bieden.

Solease verhuurt al sinds 2011 zonnepanelen om zonne-energie voor iedereen mogelijk te maken. Met ons huurconcept nemen wij de grootste drempels, zoals de investering, en al het geregel (reparaties, verzekering en monitoring) weg en kunnen ook gezinnen met een lager inkomen overstappen op zonne-energie. Tegenwoordig is het ook mogelijk om direct de zonnepanelen bij ons te kopen en kun je gebruik maken van onze btw-service.

Geld besparen

Bespaar meer dan je betaalt

Door het huren of kopen van zonnepanelen bespaar je direct op je energiekosten. Ook stap je meteen over op schone en duurzame energie. Dat lucht op! Zo geniet je net een beetje extra van elke zonnestraal. Je ziet direct het resultaat van een zonnige dag als piek in de statistieken op de monitorings-app.

Beschik jij volledig over een eigen dak? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, inclusief dakcheck. Dan weet je meteen wat jouw dak jou oplevert.

Vraag nu een offerte aan (gratis en vrijblijvend)

TBI biedt zonnepanelen aan in samenwerking met Solease.

Door zonnepanelen te huren, bespaar je direct op je energiekosten. Ook stap je meteen over op schone en duurzame energie. Dat voelt goed! Zo geniet je net een beetje extra van elke zonnestraal. En je ziet direct het resultaat van een zonnige dag als piek in de statistieken op de monitorings-app.

Bekijk de voordelen van huren

Zonnepanelen

De grote voordelen van huren: je spaargeld blijft op de bank, je gaat direct besparen en je hebt geen zorgen over onverwachte kosten van onderhoud, reparaties of verzekeringen. Die zijn voor Solease. Als je eenmaal zonnepanelen hebt, voel je je niet meer schuldig over het gebruiken van energie uit kolen- of kerncentrales. En je draagt niet meer bij aan de klimaatverandering. Sterker nog: je voelt je top! Je bent trots op je zonnepanelen. Want jij bent onderdeel van de energietransitie, samen met nog een half miljoen bezitters van zonnepanelen. Jij geeft het goede voorbeeld, bent zelfvoorzienend en geniet compleet zorgeloos van energie van eigen dak.

Dakcheck doen

Voordelen zonnepanelen

Geen investering vooraf

Huur je zonnepanelen? Dan ga je direct ongeveer 10% besparen op je energiekosten.

Garantie

Wij regelen alles en zorgen dat jouw systeem optimaal blijft draaien. Gegarandeerd. Anders krijg je je huur terug.

Volledig flexibel

Jij bepaalt hoe lang je huurt. Vanaf de eerste maand kan je het systeem overnemen, zonder boete.

Hoogste kwaliteit

Want goede kwaliteit is ook in ons belang aangezien wij eventuele kosten dekken als er iets mis is.

Veilig

Snelle en deskundige installatie. Veiligheid staat voorop. Daarom werken we alleen met gekwalificeerde installateurs.

Verzekerd

Diefstal- en schadeverzekering inbegrepen: Altijd een onbezorgd gevoel

Ervaringen van klanten

 • Roel uit 's- Heer Arendskerke

  Het contact was vlot en duidelijk, de offerte was snel verstuurd en ook na akkoord werd er duidelijk en snel gecommuniceerd. Door weersomstandigheden werd de installatie een paar keer verzet, maar ook dat werd prima gebracht. De app laat duidelijk zien wat we aan energie produceren. En dat gaat met het mooie weer prima. Al met al zijn we tot nu toe zeer tevreden.

  Theo uit Westervoort

  Na interesse van mijn kant voor het leasen-huren van zonnepanelen en het benaderen van Solease voor informatie is alles op een deskundige en soepele wijze in gang gezet , en is ons huis voorzien van een uitstekende zonneenergie-instalatie, die ons voorziet van milieuvriendelijke en betaalbare stroom.

  John uit Harlingen

  Vanaf vrijdag 9 februari liggen de panelen op het dak.Frits en Bert uit het Groninger land, hebben ze met vakwerk op het dak gelegd. Al met al een super goed bedrijf en de samenwerking met de installateurs geeft de klanten die ik gesproken heb een goed gevoel. Ik kan het iedereen zeker aanraden om eens een offerte aan te vragen. Het is geheel vrijblijvend en men geeft je goede raad en informatie. Goed team met gedreven mensen bij deze organisatie! Top!!!