Solease gaat voor impact. Veel impact!

Wij hebben de droom om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen en op die manier de energietransitie te versnellen. Wij doen dit bij Solease al sinds 2011 door alle drempels, zoals financiering, weg te nemen voor particulieren en bedrijven middels een volledig ontzorgd huurmodel voor duurzame zonne-energie van eigen dak.

Wij geloven dat een echt duur­zame econo­mie pas kan ontstaan als producten niet meer alleen worden verkocht, maar ook verhuurd worden. Als de investering en dus ook het risico bij de ver­huurder ligt, heeft hij er zelf ook baat bij dat het geleverde materiaal de beste prijs-kwaliteit­verhouding heeft.

Ervaringen van onze klanten
Solease is de eerste in Nederland die begon met het verhuren van zonnepanelen, en met succes! In heel Nederland (zie de kaart hiernaast) zijn onze klanten bere-tevreden. Zij beoordelen ons met: 4,8 van 5 sterren op Facebook en 4,8 van 5 sterren op Google. Bekijk ook eens de klantervaringen op onze eigen site, en maak kennis met ons dreamteam.

Dakcheck + offerte aanvragen
solease klanten op kaart nederland

Onze impact

Eind 2017 voorziet Solease zo’n 1.000 huishoudens van gemiddeld 14 zonnepanelen. Die wekken op hun beurt ieder jaar opnieuw 3,5 miljoen kWh duurzame energie op. Waarmee er ieder jaar opnieuw 2 miljoen kg CO2 bespaard wordt!

Deze impact groeit, want elke dag sluiten zich weer nieuwe klanten bij ons aan die willen besparen op hun energierekening en/of ook een bijdrage willen leveren aan onze impact.

Wil je dat we nog meer duurzame impact gaan realiseren? Overweeg eens om zelf zonnepanelen te nemen of beveel ons aan bij anderen.

Zelf impact maken

infographic duurzame impact solease

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn Pin it Share on Google+ Send email