Merve – medewerkster Customer Service Support bij Solease

Merve, medewerkster customer service support bij SoleaseZe staat bij haar collega’s bekend als de dame met fantastisch lange wimpers, ze is eigenlijk altijd vrolijk en is de weekenden regelmatig op citytrip. Bel je het algemene nummer van Solease? Grote kans dat je haar aan de telefoon krijgt. Haar bijzondere naam blijft je vast bij, maar let wel op je uitspraak. Je spreekt de ‘v’ namelijk als ‘w’ uit. Merve (21 jaar) is te herkennen aan de stopwoordjes ‘top’ en ‘super’.

Merve staakte haar zoektocht naar een afwisselende baan in een duurzaam bedrijf toen ze in september 2017 bij Solease aan de slag mocht als Customer Service Support medewerker. Sindsdien is ze de spreekwoordelijke spin in het web en doet ze elke dag wat anders. Merve: “Mijn werkdag is goed als ik een klant gelukkig heb gemaakt en wanneer mijn takenlijstje leeg is, ga ik met een gerust gevoel naar huis.”. Op de fiets of met het openbaar vervoer natuurlijk, want haar auto heeft ze direct verkocht sinds ze op fietsafstand woont van kantoor.

Net als haar collega’s wil Merve de wereld niet slechter achterlaten dan ze hem gekregen heeft. Ze is dan ook fan van het motto: ‘de wereld verbeteren begint bij jezelf’. Wil je haar blij maken? Dat is best makkelijk. Zet goede muziek op of trakteer haar op een smakelijk broodje. Het maakt eigenlijk niet uit; alles wat van een goed hart komt maakt haar blij. Verder mag Merve graag reizen, is ze dol op mode en interieur.

 

Terug naar de teampagina

Sinds we zonnepanelen hebben, ben ik me veel vaker bewust van het schijnen van de zon!

– Gerco uit de Bilt

Direct – via de app – online mijn rendement bekijken. Het lijkt wel een soort sport te worden!

– Timmo uit Achterveld