Barry – Solar consultant bij Solease

Barry - Solar consultant bij SoleaseGrote kans dat je hem wel eens gesproken hebt. Je herkent hem aan zijn vriendelijke stem, rustige uitleg en vooral leuke gesprekken. Barry (28) vergezelt ons team sinds vorig jaar september als solar consultant en zorgt ervoor dat iedereen die hij aan de telefoon heeft een goed advies en een perfecte service krijgt. Zijn werkdag is helemaal goed wanneer hij weer een klant blij gemaakt heeft met onze service en zonnepanelen. Van een mooie review krijgt hij dan ook een brede lach op zijn gezicht.

Barry is bij Solease komen werken om bij te dragen aan de energietransitie waarbij ieder huishouden zijn eigen energieproducent is, of beter nog: een verdienmodel. Of zoals hij zelf zegt: “Een huis is je grootste investering in je leven, waarom nog betalen voor stroom als je dit zelf kan opwekken? De technologie is er, dus we moeten het haalbaar maken voor iedereen. Power to the people!”.

Als het aan Barry ligt, is het zonde is om geen zonnepanelen te nemen, want eigen baas zijn over je energie is de eerste stap naar onafhankelijkheid en duurzaam wonen. Onze sportieve familieman leeft trouwens zelf ook heel bewust. Hij consumindert, eet lang niet elke avond vlees en reist met het openbaar vervoer naar Solease.

 

Terug naar de teampagina

Sinds we zonnepanelen hebben, ben ik me veel vaker bewust van het schijnen van de zon!

– Gerco uit de Bilt

Direct – via de app – online mijn rendement bekijken. Het lijkt wel een soort sport te worden!

– Timmo uit Achterveld