Zonnepanelen van Solease: het standaard pakket

Als jij als werkgever je werknemers informeert over de opties van zonnepanelen op hun eigen dak, werk je indirect mee aan de vermindering van CO2 uitstoot van jouw bedrijf. Ieder huishouden met een zonne-systeem bespaart 2 ton CO2 per jaar. Als alle medewerkers met geschikte daken zonnepanelen zouden installeren is de impact vele malen groter dan dat een bedrijf alléén kan realiseren. Door alle duurzame opties bij je medewerkers onder de aandacht te brengen en ze hierover te enthousiasmeren draag je bij aan een nóg beter MVO beleid voor je organisatie.

Zonnepanelen aanbieden aan werknemers
Solease verhuurt door middel van een ontzorgd concept zonnepanelen aan particulieren. De samenwerking tussen Solease en jou als werkgever is simpel; breng ons concept onder de aandacht binnen jouw organisatie. Dit kun je zelf doen en kan op meerdere manieren:

  • een bericht op intranet
  • een mail naar iedere medewerker
  • een vermelding in de nieuwsbrief

Hieronder zie je voorbeelden van de verschillende communicatiemiddelen die je kan gebruiken om je werknemers hierover te informeren en enthousiasmeren. Deze voorbeelden personaliseren wij kosteloos voor jou wanneer je aangeeft hier gebruik van te willen maken.

De meeste duurzame en efficiënte manier is om dit online onder de aandacht te brengen. Maar wij denken graag met je mee om andere oplossingen te bedenken. Neem hiervoor contact met ons op via de onderstaande button.

 

Stuur mij meer informatie
             
Toch liever een maatwerkoplossing

Brochure

Bekijk de voorbeeldbrochure voor het werkgever-werknemer programma

Intranet

Bekijk het voorbeeldbericht voor op intranet

E-mail

Bekijk een voorbeeld voor een begeleidende e-mail naar medewerkers

Nieuwsbrief

Bekijk een voorbeeldnieuwsbrief voor intern gebruik

Informatie of standaardpakket aanvragen

Vul de velden hieronder in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

solease zonnepanelen huren

Solease is te bereiken via info@solease.nl, tel: 030 – 320 02 37 of via de chat op de website (binnen kantooruren)