Wat is bedenktijd?

Voor kopen op afstand, dus ook via internet, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De wettelijke bedenktijd geldt alleen voor koop en niet voor huur, maar wij kiezen ervoor om toch een bedenktijd te hanteren. Wel zo klantvriendelijk. We houden 14 kalenderdagen aan vanaf jouw officiële akkoord op de offerte.

Wanneer gaat de bedenktijd in?

Je stuurt een e-mail aan ons waarbij je aangeeft akkoord te gaan met de offerte. Vanaf dat moment gaat de bedenktijd in.

Het systeem kan worden besteld zodra wij alle gevraagde informatie van je hebben verkregen en verwerkt. Zodra de bestelling is geplaatst, sturen we jou hiervan een bevestiging per e-mail en kan de installatie worden ingepland. De installateur belt je om een datum af te spreken, meestal binnen een week.

Afzeggen binnen de bedenktijd?

Wil je binnen deze twee weken alsnog van jouw akkoord af zien, dan kan je dat aan ons kenbaar maken per e-mail en zullen we geen kosten in rekening brengen. Wil je zeker weten dat je afmelding door ons is ontvangen, bel of mail dan even met ons om dit te verifiëren.

Ik wil geen bedenktijd, kan dat?

Je kunt ook afzien van je 14 dagen bedenktijd, dan kan het systeem sneller worden besteld en ligt het eerder op je dak. Als je dit wilt, dan moet je dit schriftelijk aan ons doorgeven (per e-mail).

Contact

Klik hier voor onze contactgegevens.

Vrijblijvende offerte